top of page

Vacature
Administratief Medewerker
€2000 - 2800 per maand     obv. voltijd

Wie is Z8-Water?

Met meer dan 25 jaar ervaring in de techniek van waterontharding is Z8-water een zeer ervaren speler op de markt van professionele waterontharders voor zowel particulier en zakelijk gebruik.

 

Wij zijn een krachtig, ondernemend en energiek team wat op dit moment bestaat uit 12 mensen. Dag in dag uit, zetten wij ons als hecht team in voor een goed verkooptraject, vakkundige installaties en een correcte nazorg en afhandeling. Eerlijkheid, aanpakken, verantwoordelijkheidsgevoel en een gezonde dosis gezelligheid staan bij ons voorop. 

 

Bij ons werk je in een dynamische omgeving waarin je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Geen dag is hetzelfde.

Wat doe je als administratief medewerker bij Z8-Water?

Je houdt je bezig met administratieve taken, maar bent ook onderdeel van de backoffice en receptie. Je werkt nauw samen met onze verschillende afdelingen, zoals Finance, Sales. 

Je bent verantwoordelijk voor het zorgvuldig en tijdig verzorgen van zowel onze crediteuren/ als debiteurenadministratie. En draag je bij aan het verwerken en inboeken van onze administratie en het voorraadbeheer.

Je bent een echte teamplayer, kan goed multi tasken, hebt oog voor detail en beschikt over een goede dosis administratieve vaardigheden.


Daarnaast ontvang je binnenkomende gesprekken van onze klanten en schakelen je deze door naar de juiste collega.

Het is een veelzijdige functie met afwisselende werkzaamheden. Laat je niet beperken tot de dingen die je dagelijks doet. 

Wat bieden wij jou?

  • 24 of 32 uur per week;

  • Een salarisindicatie tussen de €2000 en €2800 op basis van 40 uur;

  • Een laptop van de zaak;

  • Reiskostenvergoeding;

  • Een jong ondernemend en gezellig team;

  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;

  • Doorgroeimogelijkheden;

  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vaste aanstelling.

PHOTO-2023-08-04-16-37-42.jpg

Interesse?

Ben jij de enthousiaste en gedreven kandidaat die wij zoeken? Neem dan contact op per mail via robert@z8-water.nl

bottom of page