top of page

Elektrische waterontharder

Wist u dat hard water niet alleen schadelijk kan zijn voor uw huishoudelijke apparaten, maar ook voor uw huid, haar en de levensduur van uw kleding? Gelukkig is er een efficiënte oplossing: de elektrische waterontharder van Z8-water.nl. Bekijk onze elektrische waterontharders hieronder en vraag direct geheel vrijblijvend een offerte aan of lees nog even verder om erachter te komen wat een elektrische waterontharder precies is, wat de voordelen ervan zijn en waar je een elektrische waterontharder voor gebruikt.

Onze elektrische waterontharders

Combi

Z8-premium_variant_render_front_4K_png1900 (2).png

De basis waterontharder zonder behuizing. Twee losse units.

v.a €1.399,-

Elektrische waterontharder

Vakantiemodus

1800 L doorstroomcapaciteit

BASIS

Premium

Luxe uitstraling door de behuizing, hierdoor ook nog eens fluisterstil. Compact qua formaat.

€1.649,-

Elektrische waterontharder

Fluisterstil

Vakantiemodus

2200 L doorstroomcapaciteit

POPULAIRST

Kinetico

Geschikt voor alle woon- en gezinssituaties. Uitgerust met de laatste en modernste technologie.

€2.299,-

Mechanische waterontharder

Meest efficiënte water- en zoutverbruik

24/7 zacht water

2460 L doorstroomcapaciteit

ONZE FAVORIET

Op zoek naar een elektrische waterontharder?

Met meer dan 25 jaar ervaring brengen we zacht water bij mensen thuis en zorgen we voor tevreden klanten. Dankzij onze uitgebreide ervaring in het installeren van professionele elektrische waterontharders behoren we tot de meest ervaren aanbieders op de markt. Voel u vrij om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen voor een elektrische waterontharder.

Het nadeel van hard water

Hard water, dat rijk is aan calcium- en magnesiumionen, kan kalkaanslag in uw leidingen en apparaten veroorzaken. Dit kan leiden tot verminderde waterdruk, hogere energiekosten en een kortere levensduur van uw kostbare apparaten. Een elektrische waterontharder biedt een geautomatiseerde en effectieve oplossing voor dit probleem.

Onze elektrische waterontharders werken op basis van een slim elektronisch regelsysteem dat de waterverzachting aanpast aan uw specifieke behoeften. Ze monitoren voortdurend de waterhardheid en regenereren alleen wanneer dat nodig is, wat resulteert in efficiënt waterverbruik.

Voordelen van een elektrische waterontharder

Naast het beschermen van uw apparaten, biedt een elektrische waterontharder tal van andere voordelen. U zult merken dat uw huid en haar zachter aanvoelen na het douchen, en uw kleding zal langer meegaan dankzij verminderd gebruik van wasmiddelen. Bovendien helpt zacht water om schoonmaakinspanningen te verminderen, omdat er geen kalkaanslag meer is op kranen en tegels.

Bij Z8-water.nl bieden we een scala aan hoogwaardige elektrische waterontharders die voldoen aan uw specifieke behoeften. Onze systemen zijn duurzaam, onderhoudsarm en eenvoudig te installeren. We streven naar de hoogste klanttevredenheid en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

Kies voor het gemak van een elektrische waterontharder en geniet van de voordelen van zacht water in uw hele huis. Neem vandaag nog contact op met Z8-water.nl en ontdek hoe onze elektrische waterontharders uw levensstijl kunnen verbeteren.

Installatie van een elektrische waterontharder

Bij Z8-Water kiest u niet alleen voor de aanschaf van een hoogwaardige elektrische waterontharder, maar ook voor een volledige installatieservice. Onze vakkundige installateurs zorgen ervoor uw nieuwe elektrische waterontharder vakkundig bij u thuis wordt geïnstalleerd, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van zuiver, kalkvrij en zacht water.

Ons doel is om de installatie binnen 21 dagen na uw aankoop uit te voeren. Zodra u akkoord gaat met de offerte, nemen wij contact met u op om afspraak in te plannen voor de installatie.

De standaardinstallatie vindt plaats in de meter- of trapkast, garage, of indien beschikbaar, in de kelder, op voorwaarde dat er een wateraanvoer, stroomvoorziening en waterafvoer aanwezig zijn of in de nabijheid daarvan. Hierdoor kunnen onze installateurs de elektrische waterontharder op een efficiënte en professionele manier installeren, wat ervoor zorgt dat het systeem optimaal presteert.

Overtuigd van de voordelen van een elektrische waterontharder? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Vraag een offerte aan!

bottom of page