top of page

Mechanische waterontharder

Bent u moe van kalkaanslag op uw kranen, apparaten en douchewanden? Wilt u de levensduur van uw huishoudelijke apparaten verlengen en tegelijkertijd besparen op energie- en schoonmaakkosten? Dan is een mechanische waterontharder van Z8-water.nl de oplossing voor u!

Onze mechanische waterontharders

Combi

Z8-premium_variant_render_front_4K_png1900 (2).png

De basis waterontharder zonder behuizing. Twee losse units.

v.a €1.399,-

Elektrische waterontharder

Vakantiemodus

1800 L doorstroomcapaciteit

BASIS

Premium

Luxe uitstraling door de behuizing, hierdoor ook nog eens fluisterstil. Compact qua formaat.

€1.649,-

Elektrische waterontharder

Fluisterstil

Vakantiemodus

2200 L doorstroomcapaciteit

POPULAIRST

Kinetico

Geschikt voor alle woon- en gezinssituaties. Uitgerust met de laatste en modernste technologie.

€2.299,-

Mechanische waterontharder

Meest efficiënte water- en zoutverbruik

24/7 zacht water

2460 L doorstroomcapaciteit

ONZE FAVORIET

Op zoek naar een mechanische waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor de beste waterontharder van 2024.

Kalkaanslag: een veelvoorkomend probleem

Kalkaanslag is een veelvoorkomend probleem in Nederlandse huishoudens. Het harde water in ons land bevat veel calcium en magnesium, wat leidt tot kalkaanslag in leidingen, apparaten en sanitair. Dit kan niet alleen schadelijk zijn voor uw apparaten, maar het kan ook de waterdruk verminderen en de energie-efficiëntie van uw boiler, vaatwasser en wasmachine aantasten.

Onze mechanische waterontharders zijn ontworpen om deze problemen aan te pakken. Ze werken op basis van een eenvoudig en efficiënt principe: ze verwijderen calcium- en magnesiumionen uit het water, waardoor hard water wordt omgezet in zacht water. Het resultaat? Minder kalkaanslag, minder onderhoud aan uw apparaten en een aanzienlijke verlenging van hun levensduur.

Voordelen van een mechanische waterontharder

Naast het beschermen van uw apparaten, bieden onze mechanische waterontharders nog meer voordelen. U zult merken dat uw huid en haar zachter aanvoelen na het douchen, en uw kleding zal langer meegaan dankzij het verminderde gebruik van wasmiddelen. Bovendien verbruiken apparaten zoals uw boiler en vaatwasser minder energie, wat leidt tot lagere energiekosten.

Een mechanische waterontharder passend bij uw budget

Bij Z8-water.nl bieden we een breed scala aan mechanische waterontharders die passen bij uw behoeften en budget. Onze systemen zijn betrouwbaar, onderhoudsarm en eenvoudig te installeren. Bovendien leveren we uitstekende klantenservice en staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Kies voor de beste bescherming van uw apparaten en geniet van de voordelen van zacht water in uw hele huis. Neem vandaag nog contact op met Z8-water.nl en ontdek hoe onze mechanische waterontharders uw leven kunnen verbeteren.

 

bottom of page