top of page

Kalk aan de douchekop? Een waterontharder biedt de oplossing!Heb je last van witte vlekken en aanslag op de douchekop? Ervaar je een straal met zacht stromend water? Meestal is kalkaanslag dan de boosdoener. Het preventief verhelpen van kalkaanslag is een betere oplossing, dan het continu verwijderen van kalkaanslag.

Nooit meer last hebben van verstopte gaatjes in de douchekop en wit uitgeslagen kalk? Overweeg dan de installatie van een waterontharder.


Een verkalkte douchekop

Als je thuis hard leidingwater hebt, dan krijg je vroeg of laat een keer te maken met kalkaanslag op de douchekop. Niets is vervelender dan het moeten schoonmaken van een wit uitgeslagen en verkalkte douchekop.

Niet alleen het schoonmaken is vervelend, maar na verloop van tijd 'vullen' de gaatjes van de douchekop zich met kalk. Deze kan op den duur ontstoppen.

Vermijd kalk, ga voor een waterontharder

Natuurlijk kun je ervoor kiezen de douchekop te ontkalken met azijn of voortdurend schoon te maken. Dit is daarentegen niet kiezen voor een preventieve oplossing.

Kalk aan de douchekop? Een waterontharder biedt de oplossing. Om voorgoed een eind te maken aan kalk op de douchekop, is het belangrijk om het probleem bij de kern aan te pakken. Dit doe je met behulp van een Z8-Waterontharder.

Met behulp van onze waterontharder zeg je niet alleen voorgoed gedag tegen kalkaanslag, onze waterontharder heeft nog talloze voordelen waarvan je kunt genieten.

5 weergaven
bottom of page