top of page

Z8-Water op de Eigen Huis Beurs in Utrecht

Bijgewerkt op: 17 mei 2023

Z8-Water op de Eigen Huis Beurs 2022 in Utrecht

Op 14, 15 en 16 oktober is Z8-Water aanwezig op de Beurs Eigen Huis in Utrecht.

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022 is de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs te Utrecht. Beurs Eigen Huis is de grootste en meest complete beurs van Nederland voor iedereen met bouw-, verbouw-, en verhuisplannen.

Wat is een waterontharder?

Er zit veel kalk in het Nederlandse kraanwater én dat ervaren steeds meer mensen. Voorkom kalkaanslag met behulp van onze krachtige en innovatie waterontharders.

Dagelijks ervaren duizenden klanten in Nederland en België het gemak, plezier en genot van zacht water. Én dat allemaal, dankzij onze Z8-Water waterontharder. Het ontkalken van de leidingen in jullie huis, is iets wat je ons en onze waterontharders met een gerust hart kunt toevertrouwen. Onze waterontharders zijn geschikt voor ieder type woning. Waar kunt u ons vinden?

U kunt ons vinden op standnummer: B4.55. Te herkennen aan onze opvallende gele stand. Uiteraard zijn hier onze waterontharders te bewonderen.

Op de website van Beurs Eigen Huis is meer informatie te vinden. Klik hier voor praktische informatie en een routebeschrijving naar onze stand.

U bent van harte welkom op onze stand voor vakkundig advies, een lekkere kop koffie óf een glas zacht water. Graag tot ziens in Utrecht!48 weergaven
bottom of page