top of page

Z8-Water op de Eigen Huis Beurs in Utrecht

Z8-Water op de Eigen Huis Beurs 2022 in Utrecht

Op 14, 15 en 16 oktober is Z8-Water aanwezig op de Beurs Eigen Huis in Utrecht.

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober 2022 is de Beurs Eigen Huis in de Jaarbeurs te Utrecht. Beurs Eigen Huis is de grootste en meest complete beurs van Nederland voor iedereen met bouw-, verbouw-, en verhuisplannen.

Wat is een waterontharder?

Er zit veel kalk in het Nederlandse kraanwater én dat ervaren steeds meer mensen. Voorkom kalkaanslag met behulp van onze krachtige en innovatie waterontharders.

Dagelijks ervaren duizenden klanten in Nederland en België het gemak, plezier en genot van zacht water. Én dat allemaal, dankzij onze Z8-Water waterontharder. Het ontkalken van de leidingen in jullie huis, is iets wat je ons en onze waterontharders met een gerust hart kunt toevertrouwen. Onze waterontharders zijn geschikt voor ieder type woning. Waar kunt u ons vinden?

U kunt ons vinden op standnummer: B4.55. Te herkennen aan onze opvallende gele stand. Uiteraard zijn hier onze waterontharders te bewonderen.

Op de website van Beurs Eigen Huis is meer informatie te vinden. Klik hier voor praktische informatie en een routebeschrijving naar onze stand.

U bent van harte welkom op onze stand voor vakkundig advies, een lekkere kop koffie óf een glas zacht water. Graag tot ziens in Utrecht!

4 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Bent u van plan om een waterontharder aan te schaffen? Dan bent u waarschijnlijk ook benieuwd naar de levensduur van zo'n apparaat. Én dat is natuurlijk niet heel vreemd. Als u last heeft van kalkaans

Hard water is een veelvoorkomend probleem bij huizenbezitters in grote delen van Nederland. Dit merkt u bijvoorbeeld direct, aan de kalkaanslag rondom de douchekop, de kortere levensduur van uw huisho

Uw strijkijzer kalkvrij houden, dat kan veel voordelen opleveren. Kalk in het strijkijzer blokkeert de stoomgaten en vermindert zo de stoomkracht van uw strijkbout. Dat zorgt er niet alleen voor dat

bottom of page