top of page

Gespreid betalen

Een waterontharder is best een forse investering. Het is in ieder geval niet een product wat je dagelijks of wekelijks aanschaft. Gezien de grootte van het bedrag hebben we bij Z8-Water daarom ook een optie tot gespreid betalen.

Nieuwbouw rijtjeshuizen

Klarna, betaal in 3 delen

Misschien kent u Klarna wel. Het is een 'payment-provider', ook wel betaalaanbieder van de populaire betaaldienst achteraf betalen. Veel webwinkels maken gebruik van deze service.

Ook consumenten maken hier steeds meer gebruik van. Én dat is niet heel vreemd. U kunt het product/dienst eerst ontvangen of ervaren en kijken of het bedrijf nakomt wat ze beloven.

Hoe werkt het betalen in drie delen?

‘Betaal in 3 delen’ is een alternatief voor traditioneel krediet zonder rente, waarbij het mogelijk is in 3 gelijke delen voor je bestelling te betalen. De betalingen zullen iedere 30 dagen automatisch worden afgeschreven van de geregistreerde creditcard of gekoppelde bankrekening tot de bestelling volledig is afbetaald. U kunt uw geregistreerde kaart of bankrekening veranderen in de Klarna App!

Waterontharder kopen op afbetaling

Tijdens het afrekenen van uw bestelling bij de webwinkel kunt u als laatste stap kiezen voor 'Betaal in 3 delen van Klarna'.

Zodra uw bestelling is verstuurd, ontvangt u een email van Klarna met de data van de geplande betalingen en zullen we de eerste betaling afschrijven.

Waterontharder kopen, in delen betalen

  • Er worden geen kosten in rekening gebracht om ‘Betaal in 3 delen’ te gebruiken;

  • Het is momenteel niet mogelijk de datums van uw betalingsplan aan te passen;

  • Heeft u van ons een offerte ontvangen en wilt u daarom liever niet via de webwinkel bestellen, maar toch gebruikmaken van onze optie tot gespreid betalen? Dat is absoluut mogelijk! Geef dit aan als reactie op de aan u toegestuurde offerte óf neem contact op met onze klantenservice.

Meer weten of benieuwd naar de service? Lees alles hierover op de website van Klarna.

1024x768_black_copy_2_1024x1024.webp

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page