top of page

Waterontharder
Bergschenhoek

Woont u in Bergschenhoek of in de omgeving hiervan en bent u op zoek naar een waterontharder? Daar helpen wij u als lokale ondernemer uit Berkel en Rodenrijs (direct gelegen naast Bergschenhoek) u graag bij!

In Bergschenhoek is het water tamelijk hard. Allicht heeft u dit zelf ook wel eens gemerkt. Bijvoorbeeld aan kalkaanslag in de badkamer óf geelwitte kringen rondom de kop van de kraan.

Of heeft u momenteel geen last van kalkaanslag en wilt u simpelweg genieten van boterzacht water? Wat uw reden ook is, als u woont in Bergschenhoek of directe omgeving voorzien wij u en uw woning graag van een waterontkalker.

Bergschenhoek_020_vooraanzicht_0_1_1024x1024.webp

Waarom kiest u voor Z8-Water?

✅ Gevestigd in Berkel en Rodenrijs, naast Bergschenhoek;

✅ Al meer dan 25 jaar actief als lokaal en vertrouwd waterontharder specialist;

✅ Installatie áltijd binnen 3 weken door onze eigen monteurs.

In welke regio's in Bergschenhoek zijn wij werkzaam?

Het maakt niet uit in welke wijk of buurt in Bergschenhoek u woont. Wij zijn in deze regio werkzaam in ieder gebied (Noord/Oost/Zuid/West).

Woont u bijvoorbeeld in het Centrum, De Ackers, Boterdorp, De Eilandenbuurt, De Wilderzijde of meer richting de hoek van de Oosteindsche Polder aan de kant van het Bergsche Bos of Weg en Land? Dan zit u bij Z8-Waterontharders aan het juiste adres. 

Staat uw woonwijk of gebied er niet tussen? Geen probleem! Als u uit de omgeving van Bergschenhoek komt, is het mogelijk om bij u thuis door ons als lokale installateur een waterontharder te laten plaatsen.

Waarom een waterontharder in Bergschenhoek?

Veel van onze klanten in de omgeving van Bergschenhoek kiezen voor een waterontharder van Z8-Water, omdat dit ons vaste werkgebied is. Voornamelijk mond-tot-mondreclame dus!

Zo bestaat er zelfs een kans dat uw buren of iemand uit de straat zacht water van Z8-Water ervaart. Met wekelijks meerdere installaties om Bergschenhoek of directe omgeving, is dit zeker een mogelijkheid.

Wellicht heeft u over ons gehoord tijdens een etentje in het Lakehouse of bij Josh & Juuls Bar?

Daarnaast geven onze klanten uit Pijnacker aan te kiezen voor een waterontharder vanwege de grote hoeveelheid kalkaanslag welke zij ervaren. Én dat is niet vreemd.

Wat uw reden ook is om te kiezen voor een waterontharder bij u thuis, wij helpen u graag als vertrouwd partner.

Kalkaanslag in Bergschenhoek?

De minimale waterhardheid van het kraanwater in Bergschenhoek is tamelijk hard. De hardheid van water is uit te drukken in dH (Duitse Hardheid). In Bergschenhoek is dit tussen de 4,98 dH en 9.,41 dH. Dit is vrij hard!

Wist u dat dit gelijk staat aan 17,8 gram kalkaanslag per 1000 liter drinkwater? 

 

Bij een gemiddeld waterverbruik van 180 m3 (kubieke meter) water per jaar in combinatie met deze hardheid van het water stroomt er jaarlijks met het grootste gemak bijna 16 kilogram (kg) kalk door uw leidingen heen.

Misschien heeft u dit wel gemerkt. Bijvoorbeeld de kalkaanslag in uw natuurstenen douche of de kalkaanslag aan de douchekop. Onze waterontharders bieden uitkomst.

Bergschenhoek_002_1_1024x1024.webp

Waterontharder kopen in Bergschenhoek?

Het is vrijwel onvermijdelijk dat u de nadelen van kalkaanslag heeft ervaren als u woont in Bergschenhoek. Een waterontharder is dan een logische keuze.

Als vertrouwd en lokaal specialist uit uw buurt helpen wij graag bij het maken van uw keuze en de installatie. Volledig helder en transparant.

U kunt een waterontharder direct online bestellen óf u kunt één van onze specialisten vrijblijvend en geheel gratis aan huis ontvangen. Wij komen dan op bezoek voor een adviesgesprek bij u aan huis.

Onze specialist beantwoordt gedurende dit korte waterontharder advies bezoek graag al uw vragen en kijkt of het plaatsen van een waterontharder mogelijk is.

Aangezien wij zelf onder de rook van Bergschenhoek zijn gevestigd, komen we met het grootste genoegen graag bij u langs. Als buren van elkaar doen we dat maar al te graag!

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page