top of page

Waterontharder
Berkel & Rodenrijs

Woont u in regio Berkel en Rodenrijs en bent u op zoek naar een waterontharder? Daar helpen wij u als lokale ondernemer uit Berkel en Rodenrijs u graag bij!

In Berkel en Rodenrijs is het water namelijk best wel hard. Het kraanwater in Berkel en Rodenrijs en omstreken bevat daardoor dus vrij veel kalk. Wellicht ziet u dit terug door de kalkaanslag op uw kraan, koffiezetapparaat of ervaart u de hardheid van het water tijdens het douchen.

Berkel_en_Rodenrijs_huizen_1_1024x1024.webp

Waarom kiest u voor Z8-Water?

✅ Wij gevestigd in Berkel en Rodenrijs

✅ Al meer dan 25 jaar actief als lokaal en vertrouwd waterontharder specialist;

✅ Installatie áltijd binnen 3 weken door onze eigen monteurs.

In welke regio's in Berkel en Rodenrijs zijn wij werkzaam?

Binnen gemeente Berkel en Rodenrijs (Lansingerland) zijn wij actief in iedere regio/gebied (Noord/Zuid/Oost/West).

Het maakt voor ons dus niet uit of u woont in de omgeving van bijvoorbeeld het Dorp, Parkbuurt, Oranjebuurt, Parc, Annie M.G. Schmidtpark, Bomen en Struikenbuurt, Edelsteenbuurt, Componistenbuurt, Merenbuurt, Rivierenbuurt, Havenbuurt, Noordeinde, Oudeland, Rodenrijs of in de Gouden buurten. 

Wij zijn graag uw lokale installatiepartner van een waterontharder bij u thuis. Woont u in een ander gebied van Berkel en Rodenrijs? Bijvoorbeeld in een nieuwbouwwijk, welke nog niet in bovenstaand lijstje staat. Dat maakt uiteraard niets uit. Ook dan plaatsen we uiteraard graag een waterontharder bij u thuis.

Waarom een waterontharder in Berkel en Rodenrijs?

Veel van onze klanten in de omgeving van Berkel en Rodenrijs kiezen voor een waterontharder van Z8-Water, omdat dit ons vaste werkgebied is. Men hoort bijvoorbeeld via een vriend tijdens een evenement bij evenementen locatie 't Menneke, collega op het werk, buurman/buurvrouw uit de straat of familielid uit de wijk over ons. 

Zo bestaat er zelfs een kans dat uw buren of iemand uit de straat zacht water van Z8-Water ervaart. Dat is natuurlijk ook niet heel vreemd met tientallen installaties in omgeving Berkel en Rodenrijs per week!

Daarnaast geven onze klanten uit Berkel en Rodenrijs aan te kiezen voor een waterontharder vanwege de grote hoeveelheid kalkaanslag welke zij ervaren. Én dat is niet vreemd.

In Zoetermeer ligt de waterhardheid van het water tussen de 4.98 dH en 9,41 dH (Duitse Hardheid). Dit is behoorlijk hard!

Bij een gemiddeld waterverbruik van 150 m3 (kubieke meter) water per jaar in combinatie met deze hardheid van het water stroomt er jaarlijks met het grootste gemak toch zo'n 15 tot 25 kilo kalk door uw leidingen.

Dit is niet alleen heel veel, maar kan zich ook uiten in bijvoorbeeld kalkaanslag. Dit vermindert de levensduur van uw apparaten of geeft bijvoorbeeld last van een droge huid. Kalk in water voorkomen kan heel eenvoudig met een waterontharder.

berkel_bord_1_1024x1024.webp

Waterontharder kopen in Berkel en Rodenrijs?

Met zo’n enorme hoeveelheid kalk is het ervaren van kalkoverlast dan ook vrijwel onvermijdelijk als u woont in Berkel en Rodenrijs. Een waterontharder is dan een logische keuze.

Of u nou woont in de nieuwbouwwijken, bijvoorbeeld in de Bergboezen of Gouden Buurten, of in een wijk woont welke langer bestaat. U wilt simpelweg geen kalkaanslag in uw huishoudelijke apparaten, het kraanwater wat u iedere dag drinkt of gebruikt om de aardappels in te koken.

Wilt u een waterontharder kopen en woont u in regio Berkel en Rodenrijs? Dan zit u bij ons aan het juiste adres.

U kunt een waterontharder direct online bestellen óf u kunt één van onze specialisten vrijblijvend en geheel gratis aan huis ontvangen. Wij komen dan op bezoek voor een adviesgesprek bij u aan huis.

Onze specialist beantwoordt gedurende dit korte waterontharder advies bezoek graag al uw vragen en kijkt of het plaatsen van een waterontharder mogelijk is.

Aangezien wij zelf in Berkel en Rodenrijs zijn gevestigd, komen we met het grootste genoegen graag bij u langs. We zijn immers bijna buren van elkaar!

Wanneer mogen wij vrijblijvend bij u op bezoek komen om u van waterontharder advies te voorzien?

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page