top of page

Waterontharder
Bleijswijk

Woont u in Bleiswijk en bent u op zoek naar een kwalitatieve waterontharder? Als lokale onderneming uit Berkel en Rodenrijs (direct gelegen naast Bleiswijk) met meer dan 25 jaar ervaring helpen wij u graag verder met uw aanvraag.

In Bleiswijk is het water tamelijk hard. Wellicht heeft u dit zelf gemerkt én bent u daarom op zoek gegaan naar een waterontharder. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u over ons gehoord heeft van bijvoorbeeld iemand uit uw straat in Bleiswijk.

Wat uw reden ook is om te kiezen voor een waterontharder, wij stellen onszelf graag aan u voor.

maxresdefault_1024x1024.webp

Waarom kiest u voor Z8-Water?

✅ Gevestigd in Berkel en Rodenrijs, naast Bleiswijk;

✅ Al meer dan 25 jaar actief als lokaal en vertrouwd waterontharder specialist;

✅ Installatie áltijd binnen 3 weken door onze eigen monteurs.

In welke regio's in Bleijswijk zijn wij werkzaam?

Het maakt niet uit in welke wijk of buurt in Bleiswijk u woont. Wij zijn in deze regio werkzaam in ieder gebied (Noord/Oost/Zuid/West).

Woont u in de buurt van het centrum? In bijvoorbeeld de Schildersbuurt, Zeeheldenbuurt, De Hoefslag, Oranjebuurt of Zeldenrust?

Of woont u meer richting het Hoekseindse Zoom? Dit is in de omgeving van de Molenbuurt, Sterrenbuurt, Bomenbuurt, Merenveld, Vogelbuurt of De Tuinen? Ook dan zijn wij werkzaam in uw gebied.

Ook zijn wij regelmatig te vinden in Bleiswijk Buiten. Dit zijn bijvoorbeeld de Overbuurtse Polder, Klappolder, Rotte Zoom, Kruisweg of Prisma. 

Staat uw woonwijk of gebied er niet tussen? Geen probleem! Als u uit de omgeving van Bleiswijk komt, is het mogelijk om bij u thuis door ons als lokale installateur een waterontharder te laten plaatsen.

Waarom een waterontharder in Bleijswijk?

Heeft u in Bleiswijk ook zo’n last van kalkaanslag? Het is natuurlijk erg vervelend om uw koffiezetapparaat en waterkoker voortdurend te moeten ontkalken.

Ook bij een mooie badkamer wilt u liever niet voor lichte tegels moeten kiezen omdat er op donkere tegels veel kalk zichtbaar is. Na het aanschaffen van een waterontharder zullen al deze kalkproblemen verdwijnen. Een waterontharder in Bleiswijk zorgt ervoor dat al het kalk uit het water verdwijnt.

En bestaande kalkaanslag? Dat lost zichzelf langzamerhand op na de installatie van een waterontharder.

Kalkaanslag in Bleijswijk?

Heeft u last van kalkaanslag, kalkvlekken of kalk in het algemeen en woont u in Bleiswijk? Het zou heel goed kunnen dat u de nadelen hiervan ondervindt.

De minimale waterhardheid van het kraanwater in Bleiswijk is namelijk best wel hard. Zelfs tamelijk hard te noemen. De hardheid van water is uit te drukken in dH (Duitse Hardheid). In Bleiswijk is dit tussen de 4,98 dH en 9.,41 dH.

Hoe hard is het water in Bleiswijk? Gemiddeld is dit 8,5 dH (Duitse Hardheid). Dit is vrij hard en kunt u ook merken.

Wist u dat deze hoeveelheid kalk in het water gelijk staat aan 17,8 gram kalkaanslag per 1000 liter drinkwater? 

Bij een gemiddeld waterverbruik van 180 m3 (kubieke meter) water per jaar in combinatie met deze hardheid van het water stroomt er jaarlijks met het grootste gemak bijna 16 kilogram (kg) kalk door uw leidingen heen.

Misschien heeft u dit wel gemerkt. Bijvoorbeeld de kalkaanslag in uw natuurstenen douche of de kalkaanslag aan de douchekop. Onze waterontharders bieden uitkomst.

57b9f2976512a5bc8c4e892a04f933f3_1024x1024.webp

Waterontharder kopen in Bleijswijk?

Het is vrijwel onvermijdelijk dat u de nadelen van kalkaanslag heeft ervaren als u woont in Bleiswijk. Dit is vervelend, maar gelukkig ook te verhelpen. Namelijk met behulp van een waterontharder.

In Bleiswijk laten steeds meer mensen een waterontharder plaatsen. Waterontharders zijn de afgelopen jaren in Nederland steeds populairder geworden, omdat een waterontharder voordelen biedt.

Als vertrouwd en lokaal specialist uit uw buurt helpen wij graag bij het maken van uw keuze en de installatie. Volledig helder en transparant.

U kunt een waterontharder direct online bestellen óf u kunt één van onze specialisten vrijblijvend en geheel gratis aan huis ontvangen. Wij komen dan op bezoek voor een adviesgesprek bij u aan huis.

Onze specialist beantwoordt gedurende dit korte waterontharder advies bezoek graag al uw vragen en kijkt of het plaatsen van een waterontharder mogelijk is.

Aangezien wij zelf onder de rook van Bleiswijk zijn gevestigd, komen we met het grootste genoegen graag bij u langs. Als buren van elkaar doen we dat maar al te graag!

Wanneer mogen wij vrijblijvend bij u op bezoek komen om u van waterontharder advies te voorzien? Plan via de kalender hieronder geheel vrijblijvend een afspraak in.

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page