top of page

Waterontharder
Hoeksche Waard

Woont u het prachtige Hoeksche Waard en bent u op zoek naar een waterontharder? Daar helpen wij u als lokale ondernemer uit Berkel en Rodenrijs u graag bij!

In de Hoeksche Waard is het water namelijk best wel hard. Het kraanwater in vrijwel alle dorpen uit de regio en omstreken bevat daardoor dus vrij veel kalk. Wellicht ziet u dit terug door de kalkaanslag op uw kraan, koffiezetapparaat of ervaart u de hardheid van het water tijdens het douchen.

Afbeelding2.jpg

Waarom kiest u voor Z8-Water?

✅ Gevestigd in Berkel en Rodenrijs, direct naast de Hoeksche Waard;

✅ Al meer dan 25 jaar actief als lokaal en vertrouwd waterontharder specialist;

✅ Installatie áltijd binnen 3 weken door onze eigen monteurs.

In welke regio's in de Hoeksche Waard zijn wij werkzaam?

Binnen gemeente Hoeksche Waard zijn wij actief in iedere regio/gebied (Noord/Zuid/Oost/West).

Woont u bijvoorbeeld aan de kom van de Binnenmaas, in het pittoreske Strijen of in het bruisende Oud-Beijerland? Of heeft u toch voor een van de nieuwbouwwijken in Puttershoek gekozen. Het maakt voor ons niet uit. Ook Maasdam, Heinenoord, 's-Gravendeel, Piershil, Goudswaard, Cromstrijen, Klaaswaal en  Mijnsheerenland doen natuurlijk mee!

Wij zijn graag uw lokale installatiepartner van een waterontharder bij u thuis. Woont u in een ander gebied van de Hoeksche Waard? Bijvoorbeeld in een nieuwbouwwijk, welke nog niet in bovenstaand lijstje staat. Dat maakt uiteraard niets uit. Ook dan plaatsen we uiteraard graag een waterontharder bij u thuis.

Waarom een waterontharder in de Hoeksche Waard?

Veel van onze klanten in de omgeving van de Hoeksche Waard kiezen voor een waterontharder van Z8-Water, omdat dit ons vaste werkgebied is. Men hoort bijvoorbeeld via een vriend tijdens borrel in café 't Veerhuys of de Platte Reedijk, collega op het werk, buurman/buurvrouw uit de straat of familielid uit de wijk over ons. 

Zo bestaat er zelfs een kans dat uw buren of iemand uit de straat zacht water van Z8-Water ervaart. Dat is natuurlijk ook niet heel vreemd met tientallen installaties in omgeving Hoeksche Waard per week!

Daarnaast geven onze klanten uit de Hoeksche Waard aan te kiezen voor een waterontharder vanwege de grote hoeveelheid kalkaanslag welke zij ervaren. Én dat is niet vreemd.

In de Hoeksche Waard ligt de waterhardheid van het water tussen de 4.98 dH en 9,41 dH (Duitse Hardheid). Dit is behoorlijk hard!

 

Bij een gemiddeld waterverbruik van 150 m3 (kubieke meter) water per jaar in combinatie met deze hardheid van het water stroomt er jaarlijks met het grootste gemak toch zo'n 15 tot 25 kilo kalk door uw leidingen.

Dit is niet alleen heel veel, maar kan zich ook uiten in bijvoorbeeld kalkaanslag. Dit vermindert de levensduur van uw apparaten of geeft bijvoorbeeld last van een droge

Afbeelding1.jpg

Waterontharder kopen in Hoeksche Waard?

Met zo’n enorme hoeveelheid kalk is het ervaren van kalkoverlast dan ook vrijwel onvermijdelijk als u woont in de Hoeksche Waard. Een waterontharder is dan een logische keuze.

Of u nou woont in de nieuwbouwwijken van Puttershoek of in het rustige Cromstrijen. U wilt simpelweg geen kalkaanslag in uw huishoudelijke apparaten, het kraanwater wat u iedere dag drinkt of gebruikt om de aardappels in te koken.

Wilt u een waterontharder kopen en woont u in regio Hoekse Waard? Dan zit u bij ons aan het juiste adres.

U kunt een waterontharder direct online bestellen óf u kunt één van onze specialisten vrijbli

jvend en geheel gratis aan huis ontvangen. Wij komen dan op bezoek voor een adviesgesprek bij u aan huis.

Onze specialist beantwoordt gedurende dit korte waterontharder advies bezoek graag al uw vragen en kijkt of het plaatsen van een waterontharder mogelijk is.

Wanneer mogen wij vrijblijvend bij u op bezoek komen om u van waterontharder advies te voorzien? Plan via de kalender hieronder geheel vrijblijvend een afspraak in.

Dé waterontharder expert van de Hoeksche Waard

Wij van Z8-Waterontharders zijn al meer dan 25 jaar de specialist op het gebied van waterontharders in de prachtige omgeving van regio Hoeksche Waard.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een waterontharder bij u thuis?

✅ Neem contact met ons op voor vragen of mogelijkheden;

✅ Plan direct een vrijblijvende huis-aan-huis afspraak in.

Interesse in een waterontharder?

Al meer dan 25 jaar maken we mensen blij met zacht water. Deze jarenlange ervaring met het installeren van professionele waterontharders bij mensen thuis, maakt dat wij één van de meest ervaren spelers zijn op de huidige markt.

bottom of page