top of page

Waterontharder met zout

Met een waterontharder met zout zet u hard water om in zacht water. Een waterontharder met zout doet dit door calcium- en magnesiumionen, die kalkaanslag veroorzaken, te verwijderen en te vervangen door natriumionen. Een waterontharder met zout zorgt er onder andere voor dat u geen kalkaanslag meer hebt op uw huishoudelijke apparatuur in huis. Maar er zijn meer voordelen om een waterontharder met zout te installeren. Lees gerust verder om alles te weten te komen over dit apparaat of bekijk het aanbod waterontharders van Z8-Water hieronder!

Onze waterontharders met zout

Combi

Z8-premium_variant_render_front_4K_png1900 (2).png

De basis waterontharder zonder behuizing. Twee losse units.

v.a €1.399,-

Elektrische waterontharder

Vakantiemodus

1800 L doorstroomcapaciteit

BASIS

Premium

Luxe uitstraling door de behuizing, hierdoor ook nog eens fluisterstil. Compact qua formaat.

€1.649,-

Elektrische waterontharder

Fluisterstil

Vakantiemodus

2200 L doorstroomcapaciteit

POPULAIRST

Kinetico

Geschikt voor alle woon- en gezinssituaties. Uitgerust met de laatste en modernste technologie.

€2.299,-

Mechanische waterontharder

Meest efficiënte water- en zoutverbruik

24/7 zacht water

2460 L doorstroomcapaciteit

ONZE FAVORIET

Op zoek naar een waterontharder met zout?

Al meer dan 25 jaar leveren we zacht water aan huishoudens en streven we naar tevreden klanten. Onze ruime ervaring in het installeren van hoogwaardige waterontharders heeft ons een positie gegeven als een van de meest doorgewinterde aanbieders op de markt. Aarzel niet om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen voor een waterontharder met zout.

Waterontharder met zout

De voordelen van een waterontharder met zout

Kalkaanslag voorkomen: De belangrijkste functie van een waterontharder met zout is het voorkomen van kalkaanslag op leidingen, apparaten en sanitair. Hierdoor blijven uw apparaten efficiënter werken en bespaart u op onderhouds- en reparatiekosten.

Zachter water: Zacht water is zachter voor huid, haar en kleding. Het zorgt voor een rijkere schuimvorming bij het wassen, waardoor u minder zeep en reinigingsmiddelen nodig hebt.

Verlenging van de levensduur van apparaten: Een waterontharder met zout helpt bij het behoud van uw huishoudelijke apparaten. Denk hierbij aan uw boiler, de vaatwasser, uw wasmachine en waterkoker. Dit komt doordat deze apparaten vrij blijven van kalkaanslag, waardoor ze langer mee gaan!

Energie-efficiëntie: Een waterontharder kan uw energierekening verlagen. Dit komt doordat huishoudelijke apparaten zoals je boiler en wasmachine efficiënter werken in zacht water. Dit ziet u terug in het energieverbruik.

Waarvoor gebruikt u een waterontharder met zout?

Een waterontharder met zout wordt gebruikt om de hardheid van het water te verminderen. Dit zorgt voor zacht water dat ideaal is voor dagelijkse huishoudelijke taken, zoals wassen, schoonmaken en koken. Het voorkomt ook kalkaanslag op kranen, douchekoppen en andere oppervlakken.

Installatie van een waterontharder met zout

Hoewel het in principe mogelijk is om een waterontharder met zout zelf te installeren, is het aan te raden om een professionele installateur in te schakelen om ervoor te zorgen dat het systeem correct wordt geïnstalleerd en goed presteert. Bij Z8-Water.nl bieden we een waterontharder inclusief installatie. Onze ervaren installateurs zorgen voor een nauwkeurige aansluiting en configuratie van het systeem, zodat u kunt genieten van de voordelen van zacht water zonder gedoe. We nemen alle zorgen weg, zodat u zich kunt concentreren op de voordelen van zacht water in uw woning!

bottom of page