top of page

De Reijer Ridderkerk nieuwbouw

Gefeliciteerd met uw toekomstige woning in Binnenrijk De Reijer Ridderkerk, de nieuwste en bijzondere buurt in Ridderkerk.

Dit groene, ruim opgezette woongebied combineert het beste van stedelijk wonen met de rust en ruimte van een park. Met een mix van appartementen en eengezinswoningen, gelegen tussen dijken en lanen, en dicht bij alle voorzieningen, biedt De Reijer een unieke levensstijl.

Ontdek de nieuwbouwwijk De Reijer Ridderkerk


Ontwikkeld door Timpaan uit Hoofddorp en AMARE Vastgoed uit Ridderkerk, met de realisatie in handen van Wagemakers Bouw en Ontwikkeling uit Oss, is dit project een toonbeeld van moderne, duurzame architectuur en gemeenschapszin.


Binnenrijk onderscheidt zich door de schitterende groene omgeving, kleine hoogteverschillen voor extra privacy, en een waterpartij die niet alleen dient als natuurlijke speelplaats maar ook bijdraagt aan het waterbeheer van de wijk. Ooms Makelaardij is de verkoopmakelaar geweest voor dit project.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk


Het installeren van een waterontharder in uw nieuwe woning in Binnenrijk biedt talrijke voordelen.

Heb je er bijvoorbeeld wel eens aan gedacht dat een waterontharder zorgt voor behoud van apparatuur, zoals bijvoorbeeld de wasmachine, Quooker-kraan of de gloednieuwe badkamer in jullie nieuwbouwwoning.


Nieuwe huizen betekenen nieuwe apparatuur; een waterontharder beschermt deze investering door het elimineren van kalkaanslag, waardoor de levensduur van uw apparaten aanzienlijk wordt verlengd.


Maar, een waterontharder gaat verder dan dat. Heb je bijvoorbeeld ook wel eens gedacht aan comfort? Zacht water verbetert niet alleen de huid en het haar tijdens het douchen, maar zorgt ook voor zachtere was, minder zeepverbruik en glanzend schoon vaatwerk zonder kalkvlekken.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning


De Reijer Ridderkerk gaat verder dan de standaardeisen door niet alleen energieneutraal en volledig elektrisch te zijn maar ook door zorgvuldig gekozen materialen en een efficiënt waterbeheer. Een waterontharder sluit naadloos aan bij deze duurzaamheidsvisie door het waterverbruik te optimaliseren en de chemische belasting op het milieu te verminderen.


Misschien heeft u recentelijk ons artikel in Weekblad De Brug gelezen over de duurzaamheid van een waterontharder.


Profiteer van collectief voordeel als buren


Een unieke kans voor de bewoners van Binnenrijk De Reijer Ridderkerk is het collectieve voordeel op de aanschaf van een waterontharder. Door gezamenlijk op te treden, kunnen kortingen oplopen tot wel €300,- per huishouden. Dit is hét moment om met uw buren in gesprek te gaan, of tijdens de buurtborrel dit voordeel te delen.


Waterontharder in Ridderkerk


In Ridderkerk, net als in de rest van Nederland, bevat het water kalk. Dit kan variëren per regio, maar de oplossing blijft gelijk: een waterontharder. Dit systeem biedt niet alleen een oplossing voor kalkaanslag maar draagt ook bij aan een duurzamere leefomgeving. Op zoek naar een waterontharder in Ridderkerk? Dan zit u bij Z8-Water aan het juiste adres!


Inschrijven voor collectieve voordeel?


Bent u geïnteresseerd in het collectieve voordeel voor de aanschaf van een waterontharder? Laat uw gegevens achter en sluit u aan bij de groeiende groep bewoners van De Reijer Ridderkerk die kiest voor zacht water.


Zodra u zich inschrijft via onderstaand formulier ontvangt u per e-mail direct een geheel vrijblijvende informatiebrochure over welke waterontharder het beste aansluit op uw persoonlijke woonsituatie. Uiteraard staan wij klaar ter ondersteuning mocht u nog eventuele vragen hebben.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

15

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page