top of page

Nieuwbouw 't Suikerwerk

Welkom bij 't Suikerwerk, de nieuwste smaakmaker in Bergen op Zoom! Deze bruisende nieuwbouwwijk, gelegen op de historische plek waar Koninklijke Nedalco ooit suikerbieten verwerkte tot alcohol, belooft een unieke woonervaring te bieden. Met een mix van stoere appartementen, sfeervolle kadewoningen, industriële stadswoningen en levensloopbestendige hof woningen, heeft 't Suikerwerk voor elk wat wils. Laat je verrassen door de veelzijdigheid en charme van deze bijzondere buurt.

Ontdek de nieuwbouwwijk 't Suikerwerk

In 't Suikerwerk komt het verleden samen met de toekomst, waarbij de rijke historie van de locatie wordt geëerd door middel van unieke architectuur en karakteristieke details. De verschillende woningtypen vormen een harmonieus geheel en bieden een thuis voor starters, gezinnen en empty-nesters. De ontwikkeling van 't Suikerwerk is mogelijk gemaakt door de expertise van verkoopmakelaar Helmig en projectontwikkelaar Era Contour, die hebben samengewerkt om een levendige en uitnodigende buurt te creëren waar bewoners zich direct thuis zullen voelen.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Kalkvrije apparaten: Een waterontharder zorgt ervoor dat alle huishoudelijke apparaten vrij blijven van kalkaanslag, waardoor de levensduur van de apparaten wordt verlengd en de kans op storingen wordt verminderd.

  2. Zacht water voor de huid: Zacht water is vriendelijker voor de huid en helpt bij het voorkomen van huidirritaties en droogheid na het douchen of handen wassen.

  3. Besparing op schoonmaakmiddelen: Zacht water laat geen kalkaanslag achter, waardoor je minder schoonmaakmiddelen nodig hebt om je badkamer en keuken schoon te houden.

  4. Energiebesparing: Zacht water verwarmt sneller, wat resulteert in lagere energiekosten voor warm water.

  5. Milieuvriendelijk: Het gebruik van een waterontharder vermindert de noodzaak van chemische ontkalkingsmiddelen, wat bijdraagt aan een schonere en duurzamere leefomgeving.

Dit is het ideale moment om te investeren in een waterontharder voor je nieuwbouwwoning in 't Suikerwerk, waarbij je optimaal kunt profiteren van de voordelen van zacht water.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel in 't Suikerwerk. Van groene binnentuinen tot slimme wateropvangsystemen, deze wijk is ontworpen met het oog op een duurzame toekomst. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzame visie door het verminderen van chemisch gebruik en het verlengen van de levensduur van huishoudelijke apparaten, wat resulteert in minder afval en een kleinere ecologische voetafdruk.


Collectief voordeel met de buren

Als bewoner van 't Suikerwerk kun je profiteren van een collectief voordeel op de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer mensen zich inschrijven en interesse tonen, hoe groter de korting kan oplopen, tot wel €300,- korting per huishouden. Deel deze mogelijkheid met je medebewoners via de groepsapp van de wijk of tijdens gezellige buurtbijeenkomsten, en geniet samen van de voordelen van zacht water.


Waterontharder in Bergen op Zoom

In Bergen op Zoom, zoals in veel andere regio's in Nederland, bevat het water een zekere mate van kalk. Een waterontharder is daarom een verstandige investering voor huishoudens in deze regio. Door kalkaanslag te verminderen, zorgt een waterontharder niet alleen voor een langere levensduur van je apparaten, maar ook voor een merkbare verbetering van de waterkwaliteit in je woning.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Wil je profiteren van het collectieve voordeel op de aanschaf van een waterontharder voor jouw woning in 't Suikerwerk? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe meer geïnteresseerden zich inschrijven, hoe hoger de korting zal zijn per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page