top of page

Nieuwbouw Bentwijck Benthuizen

Welkom bij Bentwijck, het nieuwste juweel in het groene hart van Nederland, waar dorpsgevoel en modern wonen elkaar ontmoeten. Dit nieuwbouwproject, ontwikkeld door Van Wijnen en gepresenteerd door Drieman Garantiemakelaars, vertegenwoordigt meer dan alleen woningen; het symboliseert een levendige gemeenschap waar iedereen welkom is.

Ontdek de nieuwbouwwijk Bentwijck

Bentwijck, een project van Drieman Garantiemakelaars en ontwikkeld door Van Wijnen, is een unieke nieuwbouwwijk die natuur, architectuur en een sterk gemeenschapsgevoel samenbrengt. De wijk biedt diverse woningtypes, zoals vrijstaande woningen en eengezinswoningen, geschikt voor iedere levensfase. Het is ruim opgezet met aandacht voor ontmoeting en verbinding, wat zorgt voor een harmonieuze balans tussen privé en gemeenschap.

De invloed van Drieman Garantiemakelaars in het samenbrengen van mensen en hun droomhuizen is duidelijk zichtbaar in Bentwijck. Van Wijnen heeft als projectontwikkelaar hun focus op duurzaamheid en innovatie toegepast, resulterend in een milieuvriendelijke en toekomstbestendige wijk. Bentwijck is meer dan een huis; het is een thuis waar traditie en moderne levensstijl samensmelten.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Langere Levensduur van Apparaten: In een nieuwbouwhuis zijn alle apparaten nieuw en kalkvrij. Een waterontharder zorgt ervoor dat deze staat behouden blijft, waardoor de levensduur van uw apparaten verlengt wordt.

  2. Energiebesparing: Kalkaanslag kan de efficiëntie van waterverwarmende apparaten verminderen. Met een waterontharder bespaart u energie en dus kosten.

  3. Betere Waterkwaliteit: Zacht water voelt niet alleen beter aan op de huid, het is ook beter voor uw haar en kleding tijdens het wassen.

  4. Minder Schoonmaakmiddelen Nodig: Zacht water zorgt voor minder zeepafzetting, waardoor u minder schoonmaakmiddelen nodig heeft.

  5. Bescherming van Sanitair en Leidingen: Waterontharders helpen kalkopbouw in leidingen en op sanitair te voorkomen, wat bijdraagt aan een langere levensduur van uw installaties.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Bentwijck staat voor duurzaamheid. Alle woningen zijn energieneutraal met het hoogste energielabel (A++++), mede dankzij zonnepanelen. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheidsfilosofie door de efficiëntie van watergebruikende apparaten te verhogen en de noodzaak voor chemische schoonmaakmiddelen te verminderen.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van Bentwijck kunnen genieten van een unieke kans: een collectieve korting op waterontharders. Hoe meer buurtbewoners zich inschrijven, hoe hoger de korting - tot wel €300! Deel dit voordeel in de buurtapp, bespreek het met buren of tijdens de buurtborrel.


Waterontharder in Benthuizen

In Benthuizen, net als in veel Nederlandse regio's, is kalk in het water een bekend probleem. De beste oplossing hiervoor is een waterontharder. Deze investering verhoogt niet alleen de kwaliteit van leven, maar beschermt ook uw nieuwe huis en apparaten.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Interesse in collectieve korting op een waterontharder? Laat uw gegevens achter en word onderdeel van een groeiende groep geïnteresseerden. Hoe meer mensen deelnemen, hoe groter de korting per huishouden.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

4

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page