top of page

Nieuwbouw Casterhoven in Kesteren

Gelegen in het pittoreske dorp Kesteren, biedt het nieuwbouwproject Casterhoven een unieke woonervaring die moderne duurzaamheid combineert met landelijke charme. Of je nu een jonge professional bent of een gezin wilt stichten, Casterhoven biedt een ideale omgeving met zijn energiezuinige, gasloze woningen die voldoen aan de hoogste milieustandaarden.

Ontdek de nieuwbouwwijk Casterhoven

Casterhoven onderscheidt zich door een mix van groen, waterpartijen en ruime opzet. De wijk, strategisch gelegen tussen natuur en stedelijke voorzieningen, bestaat uit ongeveer 650 woningen variërend in architectuur en prijsklasse. Met fasen die door de jaren heen zijn ontwikkeld, biedt elke fase zijn eigen unieke kenmerken, waarbij de recente fasen gericht zijn op 100% energieneutraliteit. Deze wijk is ontwikkeld door Van Wanrooij en de woningen worden exclusief verkocht door Sander Makelaardij.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  • Langere levensduur van apparaten: Waterontharders verwijderen kalk, wat de levensduur van huishoudelijke apparaten verlengt.

  • Minder schoonmaakmiddelen nodig: Zacht water vereist minder zeep en schoonmaakmiddelen, wat leidt tot lagere huishoudelijke kosten.

  • Efficiënter energiegebruik: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat bijdraagt aan lagere energierekeningen.

  • Comfortabeler wonen: Zacht water voelt zachter aan op de huid en is beter voor je haar.

  • Waardebehoud van je woning: Met een waterontharder blijft je sanitair langer mooi en nieuw, wat bijdraagt aan de waarde van je woning.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Casterhoven zet sterk in op duurzaamheid. De woningen zijn standaard uitgerust met een A+++ energielabel en met opties voor een energieneutraal thuis. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheid door het energieverbruik te verlagen en de chemische belasting van afvalwater te verminderen.


Collectief voordeel met de buren

Door als wijk collectief een waterontharder aan te schaffen, kunnen bewoners genieten van aanzienlijke kortingen. Deelname aan deze collectieve aanschaf kan een korting opleveren die kan oplopen tot €300 per huishouden. Dit is een uitstekende gelegenheid om als gemeenschap samen te werken en samen te besparen.


Waterontharder in Kesteren

In Kesteren, zoals in vele regio's in Nederland, bevat het water natuurlijk kalk. Een waterontharder in huis halen is de beste oplossing om de kwaliteit van je water te verbeteren en om de levensduur van je waterverbruikende apparaten te verlengen.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Ben je geïnteresseerd in het collectieve voordeel? Schrijf je dan in en sluit je aan bij de groeiende groep bewoners die kiest voor duurzaam en comfortabel wonen in Casterhoven. Hoe meer mensen zich aanmelden, des te groter de korting per huishouden.

Door te kiezen voor een waterontharder in Casterhoven draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar geniet je ook van het dagelijkse comfort en de besparingen die dit met zich meebrengt.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page