top of page

Nieuwbouw de Akkerranden Oudenhoorn

Welkom in De Akkerranden Oudenhoorn, een nieuwbouwproject dat rust, ruimte en comfort biedt. Gelegen in het dorp Oudenhoorn, biedt dit project een unieke woonervaring waar moderne voorzieningen harmonieus samengaan met het rustieke landschap van Voorne-Putten. Perfect voor gezinnen die dicht bij de natuur, maar met toegang tot stedelijke gemakken willen leven.

Ontdek de nieuwbouwwijk De Akkerranden

De Akkerranden Oudenhoorn is een bijzondere woonlocatie die zich onderscheidt door de verscheidenheid aan woningtypes en de kindvriendelijke omgeving. De ontwikkeling van de wijk is verdeeld in verschillende fases, waarvan fase 4 de laatste koopfase is met 50 woningen in zes verschillende types: Dille, Gipskruid, Zonnebloem, Korenbloem, Klaproos en Margriet. Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Dit project is tot stand gekomen onder begeleiding van Ooms Makelaars als verkoopmakelaar en Kokon architectuur als projectontwikkelaar.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Een waterontharder installeren in De Akkerranden biedt meerdere voordelen:

  • Langere Levensduur Apparaten: Nieuwbouwwoningen zijn uitgerust met moderne apparatuur die gevoelig kan zijn voor kalkaanslag. Een waterontharder helpt de levensduur van deze apparaten te verlengen.

  • Energie-efficiëntie: Apparaten werken efficiënter zonder de weerstand van kalk, wat resulteert in lagere energiekosten.

  • Minder Schoonmaakkosten: Verminder de noodzaak voor agressieve schoonmaakmiddelen om kalkaanslag te bestrijden.

  • Bescherming van Sanitair: Voorkom kalkaanslag op douchekoppen en kranen, waardoor ze langer nieuw blijven.

  • Zachter Water: Geniet van zachter water dat zachter is voor de huid en beter voor uw haar.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De Akkerranden zet zich in voor duurzaamheid met energiezuinige woningen en de nabijheid van natuurlijke ruimtes die biodiversiteit bevorderen. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheidsdoelstellingen door de efficiëntie van water gebruikende apparaten te verhogen en het gebruik van chemische reinigingsmiddelen te verminderen.


Collectief voordeel met de buren

De aanschaf van een waterontharder biedt een unieke kans voor collectief voordeel. Hoe meer huishoudens binnen De Akkerranden meedoen, hoe hoger de korting. Deel de mogelijkheden tijdens buurtbijeenkomsten of via de groepsapp om samen te genieten van voordelen tot wel €300,- korting per huishouden.


Waterontharder in Oudenhoorn

Elke regio in Nederland heeft te maken met kalk in het water, en Oudenhoorn is geen uitzondering. De beste oplossing voor dit probleem is het installeren van een waterontharder, die niet alleen de levensduur van huishoudelijke apparaten verlengt, maar ook bijdraagt aan een betere leefomgeving.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Ben je geïnteresseerd in het collectieve voordeel van een waterontharder? Laat dan je gegevens achter en sluit je aan bij de groep. Samen zorgen we voor een hogere korting en een betere leefomgeving in De Akkerranden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page