top of page

Nieuwbouw De Blauwe Kreken Poeldijk

In het hart van Poeldijk onthult zich een woonparadijs genaamd De Blauwe Kreken. Dit nieuwbouwproject combineert dorps charme met moderne leefbaarheid, een perfecte balans voor diegenen die dicht bij de natuur willen leven maar toch de gemakken van de stad binnen handbereik willen hebben.

Ontdek de nieuwbouwwijk De Blauwe Kreken

De Blauwe Kreken onderscheidt zich door zijn unieke opzet: een combinatie van rijwoningen, 2-onder-1-kapwoningen, en vrijstaande villa's, allemaal genesteld in een idyllisch landschap vol groen en waterpartijen. De ontwikkeling van deze wijk is gefaseerd, waarbij elke fase zorgvuldig is ontworpen om te voldoen aan een breed scala aan woonwensen. Met de afronding van de eerste fases en de in voorbereiding zijnde fase 5, blijft De Blauwe Kreken groeien en biedt het een continue kans voor nieuwe bewoners om deel uit te maken van deze bijzondere gemeenschap. Ontwikkeld door Ouwehand en zorgvuldig aan de markt gebracht door Olsthoorn Makelaars, belooft De Blauwe Kreken een thuis te zijn waar toekomstdromen werkelijkheid worden.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het installeren van een waterontharder in uw nieuwe woning in De Blauwe Kreken biedt talloze voordelen:

  • Bescherming van apparaten: Voorkom kalkaanslag en verleng de levensduur van huishoudelijke apparatuur.

  • Minder schoonmaakwerk: Verminder de behoefte aan intensief schrobben en het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen.

  • Energie-efficiëntie: Efficiëntere warmwaterapparatuur door afwezigheid van kalkaanslag, wat resulteert in lagere energierekeningen.

  • Zachter voor huid en haar: Geniet van het comfort van zacht water dat vriendelijker is voor uw huid en haar.

  • Verbeterde waterkwaliteit: Ervaar een betere smaak van uw drinkwater zonder de hardheid van kalk.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De Blauwe Kreken zet vol in op duurzaamheid. De woningen zijn gasloos en volledig geïsoleerd, klaar voor een toekomst waarin energie-efficiëntie en milieubewust leven centraal staan. Een waterontharder sluit naadloos aan bij deze visie door het verminderen van energieverbruik en het verlengen van de levensduur van huishoudelijke systemen.


Collectief voordeel met de buren

Als gemeenschap in De Blauwe Kreken kunt u profiteren van collectieve voordelen bij de aanschaf van een waterontharder. Door als groep te handelen, kunnen we aanzienlijke kortingen bedingen die oplopen tot wel €300,- per huishouden. Een perfecte gelegenheid om tijdens een buurtborrel of via de groepsapp dit initiatief te bespreken en als een collectief te handelen.


Waterontharder in Poeldijk

Poeldijk, met zijn unieke waterkwaliteit die varieert per regio, vormt geen uitzondering op de regel dat kalk in water een veelvoorkomend probleem is. Een waterontharder biedt de beste oplossing voor dit probleem, door het water zacht en vrij van kalk te maken, wat resulteert in een aangenamere leefomgeving en minder onderhoud aan uw huis.


Inschrijven voor collectief voordeel voor een waterontharder?

Bent u geïnteresseerd in het samen met uw toekomstige buren genieten van de voordelen van een waterontharder? Laat dan uw gegevens achter en maak deel uit van de groeiende groep bewoners in De Blauwe Kreken die kiest voor zacht water, duurzaamheid en comfort. Hoe groter de groep, hoe groter het voordeel. Samen maken we De Blauwe Kreken niet alleen tot een prachtige plek om te wonen, maar ook tot een duurzaam thuis voor iedereen.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page