top of page

Nieuwbouw De Markiezaten Bergen op Zoom

Ontdek de nieuwbouwwijk Markiezaten in Bergen op Zoom
Welkom in Markiezaten, een dynamische nieuwbouwwijk in het prachtige Bergen op Zoom. Hier wordt de droom van modern wonen werkelijkheid, met de aankondiging van 59 diverse woningen, waaronder rij-, hoek-, 2-onder-1-kap-, en vrijstaande woningen. Deze wijk belooft niet alleen een frisse en moderne uitstraling, maar ook een levensstijl die comfort en gemak in perfecte harmonie brengt.

Bezoek de projectsite www.nieuwbouw-markiezaten.nl voor meer details over onze prachtige 2-onder1-kapwoningen, BNR 24 en 38, en ontdek welke woning het beste bij jou past. Maak je keuze en geniet van de voordelen van een Eigen Huis Account, waarmee je altijd op de hoogte blijft van de beschikbaarheid van woningen.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het installeren van een waterontharder in een nieuwbouwwoning biedt diverse voordelen die zowel de levensduur van je huis en apparaten kunnen verlengen als je dagelijks comfort kunnen verbeteren. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:


  1. Bescherming van Leidingen en Apparaten: In gebieden met hard water kan kalkaanslag de leidingen en waterverbruikende apparaten, zoals wasmachines, vaatwassers, en boilers, beschadigen. Een waterontharder helpt kalkaanslag te voorkomen, waardoor de levensduur van deze systemen wordt verlengd.

  2. Efficiënter Energiegebruik: Apparaten zoals boilers werken efficiënter zonder de isolerende laag van kalkaanslag. Dit kan leiden tot een lager energieverbruik en dus lagere energierekeningen.

  3. Minder Schoonmaakwerk en Onderhoud: Hard water laat kalkvlekken achter op sanitair, douchewanden, en kranen, wat meer schoonmaakwerk vereist. Zacht water vermindert deze aanslag, waardoor schoonmaken gemakkelijker wordt en minder agressieve schoonmaakmiddelen nodig zijn.

  4. Betere Huid en Haar: Veel mensen merken dat zacht water beter is voor hun huid en haar. Het kan droogheid en irritatie veroorzaakt door hard water verminderen, wat vooral gunstig is voor mensen met huidaandoeningen zoals eczeem.

  5. Langere Levensduur van Textiel: Wassen in hard water kan kleding en ander textiel ruwer maken en sneller laten slijten. Zacht water kan helpen om je was zachter te houden en de levensduur van je textiel te verlengen.

  6. Verbeterde Smaak van Water en Voedsel: Sommige mensen merken een verschil in de smaak van water na de installatie van een waterontharder. Dit kan ook de smaak van bereid voedsel en dranken, zoals thee en koffie, verbeteren.

  7. Waardeverhoging van de Woning: De installatie van een waterontharder kan een verkoopbaarheidspunt zijn en de waarde van je woning verhogen, vooral in gebieden met notoir hard water.

Kortom, het installeren van een waterontharder in een nieuwbouwwoning kan niet alleen de dagelijkse levenskwaliteit verbeteren, maar ook bijdragen aan de langetermijnwaarde en het onderhoud van de woning.Duurzaamheid in Markiezaten

Markiezaten is meer dan een woonwijk; het is een toonbeeld van duurzaamheid en moderne architectuur. De wijk is zorgvuldig ontworpen met een focus op milieuvriendelijke oplossingen en energiezuinige woningen. Hier woon je niet alleen comfortabel, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst.


Diverse aanbod woningen

Elke woning in Markiezaten is uniek, ontworpen om aan diverse woonwensen te voldoen. Van de exclusieve vrijstaande woningen aan het water tot de praktische en gezellige tussen- en hoekwoningen, elke woning is een toonbeeld van kwaliteit en stijl. Of je nu de voorkeur geeft aan een lichte of rode gevelsteen, hoge ramen voor natuurlijk licht, of een eigen oprit, Markiezaten heeft voor ieder wat wils.


Waterontharder in de nieuwbouwwijk Markiezaten

In Markiezaten geloven we dat comfort en duurzaamheid hand in hand gaan. Daarom introduceren we een speciale aanbieding voor waterontharders voor alle bewoners. Deze systemen bieden niet alleen een betere waterkwaliteit en verlengde levensduur van huishoudelijke apparaten, maar helpen ook bij het verminderen van water- en zeepverbruik.


Bereikbaarheid van Markiezaten

Gelegen in een rustige omgeving, biedt Markiezaten het beste van twee werelden: serene woonruimte en uitstekende bereikbaarheid. Met snelle toegang tot de A4 en A58 ben je zo in nabijgelegen steden zoals Roosendaal en Antwerpen, terwijl het levendige centrum van Bergen op Zoom op slechts 10 minuten fietsafstand ligt.


Collectieve Aanbieding voor Bewoners van Markiezaten

In de nieuwbouwwijk Markiezaten in Bergen op Zoom streven we niet alleen naar comfort en kwaliteit in wonen, maar ook naar het creëren van een hechte gemeenschap. Een van de manieren waarop we dit doen, is door het aanbieden van collectieve voordeelacties speciaal voor onze bewoners. Deze acties zijn ontworpen om niet alleen kosten te besparen, maar ook om een gevoel van saamhorigheid en gemeenschapszin te bevorderen.


Inschrijven

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Hoe groter de groep geintresseerde, hoe hoger de korting wordt per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

8

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page