top of page

Nieuwbouw De Nieuwe Buurt Hardinxveld-Giessendam

De Nieuwe Buurt in Hardinxveld-Giessendam is een uniek staaltje van moderne architectuur en nostalgische charme. Deze wijk is een perfecte fusie van het verleden en het heden, waar historische dorpskenmerken samensmelten met hedendaagse gemakken. De sfeervolle straten, met hun karakteristieke gevels en Delftse stoepen, ademen de rust en charme van een oud dorp. Maar het is niet alleen de esthetiek die deze buurt bijzonder maakt - elk van de 91 woningen, variërend van hoek- tot vrijstaande woningen, biedt het comfort en de duurzaamheid die men van een moderne woning verwacht.

Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Een opvallend kenmerk van De Nieuwe Buurt is de integratie van de zogenaamde MorgenWoningen. Deze negen woningen zijn het toppunt van duurzaam bouwen, met een fabricageproces dat grotendeels in de fabriek plaatsvindt. Dit resulteert in een snellere bouwtijd en minder milieu-impact. Bovendien zijn deze woningen nul-op-de-meter, wat betekent dat ze zeer energie-efficiënt zijn, wat weer bijdraagt aan lagere maandelijkse kosten voor de bewoners.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Een van de belangrijkste voordelen van het installeren van een waterontharder in een nieuwbouwwijk zoals De Nieuwe Buurt is de bescherming tegen kalkaanslag. Hard water, dat rijk is aan mineralen zoals calcium en magnesium, kan leiden tot kalkaanslag op sanitair, tegels, en keukenapparatuur. Dit maakt schoonmaken tijdrovend en kan zelfs de levensduur van apparaten verkorten.


Een waterontharder verwijdert deze mineralen, wat resulteert in zachter water dat vriendelijker is voor zowel de leidingen als huishoudelijke oppervlakken. Dit betekent dat badkamers en keukens langer kalkvrij blijven, wat schoonmaken vergemakkelijkt en de esthetiek van de woning behoudt. Daarnaast is zachter water beter voor de huid en het haar, en zorgt het voor een langere levensduur van huishoudelijke apparaten.


Deze voordelen maken een waterontharder een waardevolle toevoeging aan de moderne, duurzame woningen van De Nieuwe Buurt, waarbij de nadruk ligt op comfort en kwaliteit van leven.


Collectief voordeel met de buren

Voor de bewoners van De Nieuwe Buurt is er een unieke kans om als collectief te profiteren van een waterontharder. Door samen te werken, kunnen de bewoners profiteren van groepskortingen, waardoor de aanschaf van een waterontharder niet alleen voordeliger wordt, maar ook bijdraagt aan een gevoel van gemeenschap binnen de wijk. Dit collectieve voordeel is een perfecte manier om de nieuwe buurt nog leefbaarder en aangenamer te maken.


Waterontharder in Hardinxveld-Giessendam

Het integreren van een waterontharder in de huizen van De Nieuwe Buurt in Hardinxveld-Giessendam is een slimme keuze voor een duurzamere, comfortabelere leefomgeving. Met de collectieve aanbieding kunnen de bewoners genieten van de voordelen van zacht water, wat bijdraagt aan de algehele kwaliteit en duurzaamheid van hun prachtige nieuwe huizen in deze charmante wijk.


Inschrijven

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Hoe groter de groep geintresseerde, hoe hoger de korting wordt per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page