top of page

Nieuwbouw De Nieuwe Connectie Uithoorn

Welkom bij 'De Nieuwe Connectie' in Uithoorn – een groene, ruimtelijke en kindvriendelijke woonwijk die dichtbij de stad ligt, maar toch de charme en rust van het platteland behoudt. Op het voormalige Connexxionterrein ontstaat een unieke leefomgeving, waar het stedelijke en landelijke naadloos in elkaar overgaan. Hier vindt u een mix van 46 rijwoningen, 16 twee-onder-één-kapwoningen en 22 appartementen, met voor ieder wat wils.

Ontdek de Nieuwbouwwijk De Nieuwe Connectie

De Nieuwe Connectie, een project van UBA en verkocht door makelaar ekz, representeert een moderne kijk op wonen. Deze wijk onderscheidt zich door een gevarieerde architectuur die zowel eigentijds als duurzaam is. Gelegen in Kootpark Oost, tussen de Koningin Máximalaan, Burgemeester Kootlaan en Zijdelweg, biedt het een ideale mix van toegankelijkheid en rust. De wijk belooft een dynamische en vooruitstrevende woonervaring, waarbij zowel jonge gezinnen als actieve senioren zich thuis zullen voelen.

Binnen 'De Nieuwe Connectie' vindt u een harmonieuze balans tussen stedelijke gemakken en de charme van de natuur. Elke woning is ontworpen met een focus op comfort en energiezuinigheid, waardoor bewoners kunnen genieten van een hoge levenskwaliteit met minimale ecologische voetafdruk. De wijk stimuleert gemeenschapszin door gemeenschappelijke groene ruimtes en buurtactiviteiten, wat bijdraagt aan een levendige en cohesieve gemeenschap. 'De Nieuwe Connectie' is meer dan een plek om te wonen; het is een plek waar levenslang herinneringen worden gemaakt.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

Een waterontharder in uw nieuwe woning in 'De Nieuwe Connectie' biedt diverse voordelen:

  1. Langere Levensduur van Apparaten: Nieuwe apparaten zijn nog kalkvrij, en een waterontharder helpt deze staat te behouden, wat leidt tot minder slijtage en een langere levensduur.

  2. Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot een lagere energierekening.

  3. Betere Waterkwaliteit: Geniet van zachter water, wat beter is voor uw huid en haar.

  4. Minder Schoonmaaktijd: Minder kalkaanslag betekent minder tijd besteed aan schoonmaken en minder gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen.

  5. Duurzaamheid: Minder energieverbruik en minder gebruik van schoonmaakmiddelen dragen bij aan een groenere leefomgeving.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

De Nieuwe Connectie zet hoog in op duurzaamheid. De woningen zijn gasloos, met warmtepompen voor verwarming en warm water, en zonnepanelen voor elektriciteit. Een waterontharder sluit perfect aan bij deze duurzame levensstijl, door het verminderen van energieverbruik en chemisch afval.


Collectief Voordeel met de Buren

Als bewoner van De Nieuwe Connectie kunt u profiteren van collectieve kortingen op waterontharders. Hoe meer bewoners deelnemen, hoe hoger de korting – tot wel €300,- per huishouden. Bespreek dit tijdens buurtbijeenkomsten of in de wijk-groepsapp om gezamenlijk voordeel te behalen.


Waterontharder in Uithoorn

In Uithoorn, net als in de rest van Nederland, bevat het leidingwater kalk. Hoewel de concentratie varieert per regio, is een waterontharder de beste oplossing voor iedereen die wil genieten van zacht water en de daarmee gepaard gaande voordelen.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Bent u geïnteresseerd in het collectieve voordeel voor een waterontharder in 'De Nieuwe Connectie'? Laat dan uw gegevens achter en word onderdeel van een groeiende groep die samen streeft naar een duurzamere en comfortabelere leefomgeving.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

Geïnteresseerd

Gekocht

Geplaatst

bottom of page