top of page

Nieuwbouw de Nieuwe Tuin 's-Gravenzande

Aan de rand van Naaldwijk en 's-Gravenzande, in het pittoreske dorp Heenweg, verrijst een bijzonder nieuwbouwproject: De Nieuwe Tuin. Dit voormalig kassengebied ondergaat een indrukwekkende transformatie naar een groen en levendig woongebied, perfect voor gezinnen die van rust, ruimte en natuur willen genieten. Met zijn unieke opzet en duurzame karakter biedt De Nieuwe Tuin een ideale leefomgeving voor jong en oud.

Ontdek de nieuwbouwwijk De nieuwe tuin

De Nieuwe Tuin is een nieuwbouwwijk die zich onderscheidt door zijn groene en duurzame karakter. Gelegen op het voormalige glastuinbouwbedrijf aan de Hyacinthstraat in Heenweg, wordt deze wijk omgevormd tot een oase van rust en natuur. Het project omvat 42 koopwoningen, variërend van beneden- en bovenwoningen tot rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. De ruime opzet, grote tuinen en overal aanwezige groenvoorzieningen maken deze wijk bijzonder aantrekkelijk.

Het project wordt ontwikkeld door Weboma en de verkoop wordt verzorgd door Helm&Heus. De bouw is al in volle gang, en op 8 juni 2024 kun je tijdens de Dag van de Bouw een kijkje nemen op de bouwplaats en deelnemen aan diverse activiteiten. Deze dag biedt een unieke gelegenheid om de sfeer en mogelijkheden van De Nieuwe Tuin te ervaren.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Een waterontharder biedt tal van voordelen, vooral in een nieuwbouwwijk zoals De Nieuwe Tuin. Hier zijn vijf belangrijke voordelen:

  • Bescherming van nieuwe apparaten: In een nieuwbouwwoning zijn alle apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en boilers nieuw en vrij van kalkaanslag. Een waterontharder zorgt ervoor dat deze apparaten langer meegaan door kalkaanslag te voorkomen.

  • Minder onderhoud: Zonder kalkaanslag blijven leidingen en kranen schoon, wat betekent dat je minder tijd en geld hoeft te besteden aan onderhoud en reparaties.

  • Betere waterkwaliteit: Zacht water is beter voor je huid en haar. Het voelt zachter aan en zorgt ervoor dat je minder zeep en shampoo nodig hebt.

  • Energie-efficiëntie: Kalkaanslag in apparaten zoals boilers en wasmachines kan de efficiëntie verminderen. Zacht water zorgt ervoor dat deze apparaten optimaal blijven presteren, wat resulteert in lagere energiekosten.

  • Esthetiek en comfort: Geen kalkaanslag op je nieuwe tegels, glazen douchewanden en kranen. Dit zorgt niet alleen voor een mooier uiterlijk, maar ook voor meer comfort in je dagelijkse leven.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De Nieuwe Tuin is ontworpen met duurzaamheid als een van de belangrijkste pijlers. De woningen zijn energiezuinig en voorzien van moderne technieken zoals zonnepanelen en goede isolatie. Daarnaast draagt de groene inrichting van de wijk bij aan een beter milieu en een prettige leefomgeving.

Een waterontharder past perfect binnen dit duurzame plaatje. Door kalkaanslag te voorkomen, verhoog je de levensduur van je huishoudelijke apparaten en verminder je het energieverbruik. Dit resulteert niet alleen in lagere kosten, maar draagt ook bij aan een duurzamere levensstijl.


Collectief voordeel met de buren

In De Nieuwe Tuin kunnen bewoners profiteren van een collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe groter de kans op aanzienlijke kortingen, tot wel €300,- per huishouden. Bespreek dit met je buren, deel de informatie in de wijkgroepsapp of tijdens een buurtborrel, en geniet samen van de voordelen van zacht water tegen een gereduceerde prijs.


Waterontharder in Heenweg

In Heenweg, net als in veel andere regio's in Nederland, bevat het water een aanzienlijke hoeveelheid kalk. Dit kan variëren per regio, maar de problemen die het veroorzaakt zijn overal hetzelfde. Een waterontharder is de beste oplossing om deze problemen te voorkomen. Het zorgt voor zacht water dat vriendelijk is voor zowel je huishoudelijke apparaten als je huid en haar.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting wordt per huishouden. Samen kunnen we zorgen voor een duurzamer en comfortabeler leven in De Nieuwe Tuin.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page