top of page

Nieuwbouw De Torensteepolder

In de hartslag van de Hoeksche Waard, waar de stadse hectiek plaatsmaakt voor de serene rust van groen en water, introduceert De Torensteepolder zich als een voorbeeldproject voor toekomstig wonen. Dit nieuwbouwproject, strategisch gelegen met steden als Rotterdam, Dordrecht, Breda, en zelfs Antwerpen binnen handbereik, belooft een leven waar kwaliteit, duurzaamheid, en comfort samenvloeien.

Ontdek de nieuwbouwwijk De Torensteepolder

Met De Torensteepolder zetten de Bolton groep en projectontwikkelaar Indebuurt een nieuwe standaard voor woongenot. Dit plan brengt een gevarieerd aanbod van kavels voor zelfbouw, waarop bewoners met hulp van hun eigen gekozen architect hun droomhuis kunnen realiseren. De architectuur en opzet van de wijk zijn zodanig dat het de historische en natuurlijke waarde van Numansdorp respecteert en verrijkt, terwijl het tevens een brug slaat naar moderne woonbehoeften.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Een waterontharder in De Torensteepolder installeren biedt bewoners tal van voordelen:

  • Langere levensduur van huishoudelijke apparaten: Door het elimineren van kalkaanslag, vermindert het risico op storingen en slijtage.

  • Verbeterde waterkwaliteit: Zacht water betekent minder huidirritaties en zachter haar na het douchen.

  • Energie-efficiëntie: Kalkaanslag kan de efficiëntie van boilers en warmtewisselaars aanzienlijk verminderen. Een waterontharder draagt bij aan lagere energiekosten.

  • Minder schoonmaakwerk: Zacht water laat geen kalkresten achter op tegels, kranen, en glazen douchewanden, waardoor schoonmaken sneller gaat.

  • Duurzaamheid: Minder zeep en wasmiddel nodig, waardoor u een bijdrage levert aan een gezonder milieu.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De Torensteepolder is niet alleen een oase van rust en groen, maar ook een voorbeeld van hoe nieuwbouw kan bijdragen aan een duurzamere wereld. Door te kiezen voor zelfvoorzienende kavels, stimuleert het project bewoners om duurzame keuzes te maken in de bouw en inrichting van hun huis. Een waterontharder past perfect binnen dit concept door het verlagen van chemisch gebruik en energieverbruik.


Collectief voordeel met de buren

Binnen De Torensteepolder biedt de aanschaf van een waterontharder unieke collectieve voordelen. Een gezamenlijke inkoop kan leiden tot aanzienlijke kortingen, soms tot wel €300 per huishouden. Door deze mogelijkheid te delen in de groepsapp van de wijk of tijdens buurtbijeenkomsten, kunnen alle bewoners profiteren van de voordelen van zacht water.


Waterontharder in Numansdorp

Het water in Numansdorp, zoals in veel gebieden in Nederland, bevat kalk. Dit kan leiden tot onnodige kosten en ongemakken. Door te investeren in een waterontharder, kiezen bewoners van De Torensteepolder voor een duurzame en comfortabele levensstijl, vrij van de nadelen van hard water.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerd in de collectieve aankoop van een waterontharder en benieuwd naar de voordelen die het kan bieden voor uw nieuwe huis in De Torensteepolder? Laat hieronder uw gegevens achter. Samen kunnen we een significante korting realiseren, waardoor uw investering in zacht water nog aantrekkelijker wordt.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

4

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page