top of page

Nieuwbouw de Veursehorsten Leidschendam

Welkom bij De Veursehorsten in Leidschendam, een uniek nieuwbouwproject dat rust en moderniteit harmonieus combineert. Dit project, ontwikkeld door Waaijerbouw en gepresenteerd door verkoopmakelaar WVKMakelaars, belooft een nieuwe standaard te zetten voor luxe wonen in een natuurlijke omgeving.

Ontdek Nieuwbouwwijk De Veursehorsten in Leidschendam

In het bruisende hart van Leidschendam ligt De Veursehorsten, een wijk die zich onderscheidt door haar unieke karakter en een diversiteit aan woningtypen. Dit project, ontwikkeld door Waaijerbouw in samenwerking met verkoopmakelaar WVKMakelaars, biedt een scala aan woningen van intieme eengezinswoningen tot exclusieve vrijstaande villa’s. Deze nieuwbouwwijk is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar voldoet ook aan de hedendaagse eisen van duurzaamheid.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

  • Behoud van Nieuwe Apparaten: In een nieuwbouwhuis zijn apparaten nog kalkvrij. Een waterontharder beschermt deze apparaten, verlengt hun levensduur en verbetert hun prestaties.

  • Duurzaamheid en Minder Energieverbruik: Minder kalkaanslag betekent minder energieverbruik en een reductie in het gebruik van schoonmaakmiddelen.

  • Verhoogd Comfort: Zacht water verhoogt het huishoudelijk comfort, van douchen tot de afwas.

  • Huidvriendelijk: Zacht water is beter voor de huid, vooral voor mensen met huidproblemen.

  • Langere Levensduur van Leidingen: Vermindert de kans op kalkopbouw en verlengt de levensduur van de leidingen.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoningen De Veursehorsten

Duurzaamheid is een kernaspect van De Veursehorsten. Deze woningen zijn ontworpen met energie-efficiëntie in het achterhoofd, gebruikmakend van technologieën zoals zonnepanelen en warmtepompen. De integratie van een waterontharder sluit naadloos aan bij deze duurzame visie, door de efficiëntie van waterverbruikende apparaten te optimaliseren en een milieuvriendelijker woonomgeving te bevorderen.


Collectief Voordeel voor Bewoners van De Veursehorsten

Toekomstige bewoners van De Veursehorsten kunnen genieten van collectieve kortingen op waterontharders. Door samen te werken, kunnen bewoners profiteren van aanzienlijke besparingen die tot €300 per huishouden kunnen oplopen. Bespreek deze mogelijkheid met uw toekomstige buren, in de lokale groepsapp, of tijdens buurtbijeenkomsten.


Waterontharder in Leidschendam

Kalkrijk water is een veelvoorkomend probleem in Nederland, en Leidschendam is geen uitzondering. Een waterontharder biedt de ideale oplossing om de waterkwaliteit in uw huis te verbeteren, ongeacht de lokale kalkniveaus.


Inschrijven voor Collectief Voordeel?

Bent u geïnteresseerd in de collectieve korting op waterontharders in De Veursehorsten? Laat uw gegevens achter om deel te nemen. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting die elk huishouden kan ontvangen.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

9

Geïnteresseerd

1

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page