top of page

Nieuwbouw De Volgerlanden

In de harmonieuze nieuwbouwwijk De Volgerlanden, gelegen in Hendrik-Ido-Ambacht, wordt het idyllische wonen gerealiseerd. Dit project, zorgvuldig ontwikkeld door BPD en gepresenteerd door Wisse Makelaars, is een toonbeeld van hoe moderne woonwensen hand in hand kunnen gaan met de charme van dorpse gemoedelijkheid en natuurlijke schoonheid.

Ontdek de nieuwbouwwijk De Volgerlanden

De Volgerlanden, een ruim opgezette en volwassen nieuwbouwwijk, biedt een breed scala aan woontypen, variërend van rijwoningen tot vrijstaande huizen, alle vormgegeven in de kenmerkende Ambachtse stijl. Deze wijk is ontworpen met oog voor detail, waarbij elke buurt zijn eigen unieke karakter heeft. Van de schilderachtige woonerfjes in De Ambachtse Erven tot de waterrijke en groene setting van Waterhof, De Volgerlanden biedt een leefomgeving waar rust en ruimte centraal staan. Met de nabijheid van het Sophiapark, uitgebreide voorzieningen en uitstekende bereikbaarheid, is deze wijk de perfecte keuze voor iedereen die streeft naar een ontspannen levensstijl. Het project wordt gerealiseerd door BPD en gepresenteerd door Wisse makelaars.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

De installatie van een waterontharder in De Volgerlanden brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • Langere levensduur van apparaten: Voorkomt kalkaanslag en verlengt de efficiëntie van huishoudelijke apparaten.

  • Verhoogd wooncomfort: Zachter water zorgt voor een zachtere huid en haar, en minder zeepgebruik.

  • Efficiënter energieverbruik: Apparaten zoals boilers en verwarmingssystemen werken efficiënter, wat leidt tot lagere energierekeningen.

  • Gemak in onderhoud: Minder tijd en moeite nodig voor het schoonmaken van kalkaanslag in de badkamer en keuken.

  • Duurzaamheid: Minder zeep- en schoonmaakmiddelgebruik draagt bij aan een milieuvriendelijker huishouden.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De Volgerlanden is een voorbeeld van duurzaam wonen, waarbij nieuwe technologieën zoals bodemwarmtepompen, zonnepanelen en uitstekende isolatie bijdragen aan een energiezuinige leefomgeving. Een waterontharder past naadloos in deze duurzame visie door bij te dragen aan het verminderen van energieverbruik en het verlengen van de levensduur van water gerelateerde apparatuur.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van De Volgerlanden kunnen profiteren van collectieve voordelen bij de aanschaf van een waterontharder. Door samen te werken, kunnen de bewoners genieten van aanzienlijke kortingen, wat de installatie van een waterontharder nog aantrekkelijker maakt. Dit initiatief kan worden gedeeld in de buurtapp of besproken worden tijdens buurtbijeenkomsten, waardoor het hele gemeenschap kan profiteren van zacht water.


Waterontharder in Hendrik-Ido-Ambacht

Gezien de variërende hardheid van het water in verschillende regio's van Nederland, is de installatie van een waterontharder in Hendrik-Ido-Ambacht een slimme keuze. Het garandeert niet alleen de bescherming van uw huishoudelijke apparaten, maar draagt ook bij aan een aangenamere, duurzame leefomgeving.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u geïnteresseerd in het verbeteren van uw waterkwaliteit en het leven in een duurzamere woning in De Volgerlanden? Schrijf u dan in voor onze collectieve aanbieding en profiteer van hogere kortingen per huishouden. Hoe groter de groep geïnteresseerde bewoners, hoe meer voordeel iedereen ontvangt. Samen zetten we een stap naar een zachter, schoner en duurzamer thuis.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page