top of page

Nieuwbouw De Wielewaal Rotterdam

Welkom in De Wielewaal, de charmante nieuwbouwwijk in Rotterdam waar dromen werkelijkheid worden. Deze unieke wijk, ontwikkeld door de gerenommeerde projectontwikkelaar BPD (Bouwfonds Property Development), biedt een diversiteit aan woningtypes, van ruime eengezinswoningen tot tweekappers en vrijstaande huizen, evenals moderne appartementen. De architectuur straalt vriendelijkheid uit, met karakteristieke dakvormen, zonnepanelen op de nok, kleurrijke voordeuren en prachtige tuinen vol bloemen en groen.

Ontdek de nieuwbouwwijk De Wielewaal

Ooms Makelaars, de verkoopmakelaar die bekend is in de regio Rotterdam, staat klaar om je te begeleiden bij de aankoop van jouw droomwoning in De Wielewaal. Zij hebben uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte woning die aan al jouw wensen voldoet.

De ontwikkeling van De Wielewaal is met zorg en aandacht tot stand gekomen, met aandacht voor duurzaamheid en groenvoorzieningen. De wijk is omringd door weelderige natuur, met grote gazons, volwassen bomen, kleurrijke heesters en geurende bloesems. Het hele jaar door biedt De Wielewaal een explosie aan kleuren en vormen, perfect voor natuurliefhebbers.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwoning in De Wielewaal kun je genieten van het beste moment om een waterontharder aan te schaffen. Hier zijn enkele voordelen van een waterontharder:

  • Alle apparaten blijven kalkvrij, waardoor ze langer meegaan en efficiënter werken.

  • Je profiteert van kwalitatief hoogwaardig, zacht water voor dagelijks gebruik.

  • Minder kalkaanslag betekent minder schoonmaakwerk en minder gebruik van reinigingsmiddelen.

  • Het draagt bij aan het behoud van duurzaamheid in jouw nieuwbouwwoning.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoningen

Duurzaamheid staat centraal in De Wielewaal. De woningen zijn ontworpen om aan de BENG-eisen te voldoen, wat staat voor Bijna Energie Neutraal Gebouw. Dit betekent dat jouw nieuwe huis in staat is om zelf energie op te wekken voor zowel warmte als elektriciteit. Met functies zoals balansventilatie met warmteterugwinning, vloerverwarming en zonnepanelen ben je voorbereid op een groene toekomst.


Collectief voordeel met de buren

Als bewoner van De Wielewaal kun je profiteren van een collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer buurtgenoten zich inschrijven en interesse tonen, hoe groter de kortingen worden. Dit kan oplopen tot wel €300,- korting per huishouden. Bespreek dit voordeel met je buren in de groepsapp van de wijk en laat de hele buurt profiteren.


Waterontharder in Rotterdam

Niet alleen in De Wielewaal, maar in heel Rotterdam is het belangrijk om na te denken over de voordelen van een waterontharder. Zacht water zorgt voor een betere levensduur van apparaten en een comfortabele leefomgeving.

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder in De Wielewaal? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting wordt per huishouden. Samen bouwen we aan een duurzame en comfortabele toekomst in De Wielewaal!

Voor meer informatie over de beschikbare woningen en om jouw droomhuis te vinden, bezoek de Funda pagina van De Wielewaal. Hier vind je gedetailleerde informatie over alle woningen en de mogelijkheid om contact op te nemen met Ooms Makelaars voor persoonlijke begeleiding.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page