top of page

Nieuwbouw Den Bogerd Udenhout

In het charmante Udenhout is Den Bogerd niet zomaar een nieuwbouwproject; het is een belofte van een groenere, ruimere en modernere woonervaring. Met de realisatie van ongeveer 380 woningen, biedt Den Bogerd een breed scala aan woonopties voor iedereen - van starters en jonge gezinnen tot doorstromers en senioren.

Ontdek de nieuwbouwwijk Den Bogerd

Den Bogerd, gelegen aan de noordoostzijde van Udenhout, belichaamt een perfecte harmonie tussen dorps charme en hedendaagse luxe. Deze unieke wijk, zorgvuldig ontwikkeld door Jansen Bouwontwikkeling, weerspiegelt een nieuwe standaard in woongenot. De wijk is ontworpen met oog voor detail, waarbij het landschap dient als inspiratiebron, wat zichtbaar is in de brede lanen, groene singels en ruim opgezette parken. Dit alles wordt prachtig gepresenteerd door Lelieveld Makelaardij, die met hun expertise in onroerend goed de perfecte schakel vormen tussen uw woonwensen en deze droomwoningen.

In Den Bogerd vindt u een diversiteit aan woningtypen, variërend van twee-onder-één-kapwoningen tot ruime hoek- en tussenwoningen, allemaal ontworpen met het oog op duurzaamheid en comfort. De wijk biedt iets voor iedereen – starters, gezinnen, doorstromers en senioren – en is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan een breed scala aan woonwensen. Het hart van de wijk wordt gevormd door Park Ter Roomley, een prachtige groene oase die ruimte biedt voor ontspanning en recreatie. Hier kunt u genieten van de natuur, wandelen langs het beekje Ter Roomley, of ontspannen op de diverse speelweiden. Den Bogerd is niet alleen een plek om te wonen, het is een gemeenschap waar het leven wordt gevierd en herinneringen worden gecreëerd.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Bescherming van Huishoudelijke Apparaten: Voorkomt kalkaanslag, wat de levensduur van apparaten zoals koffiemachines en wasmachines verlengt.

  2. Minder Energieverbruik: Apparaten werken efficiënter zonder kalkopbouw, wat leidt tot lagere energierekeningen.

  3. Verbeterde Waterkwaliteit: Zorgt voor zachter water, wat beter is voor de huid en het haar.

  4. Langdurige Sanitair: Vermindert kalkaanslag op douchekoppen en kranen, waardoor deze langer meegaan.

  5. Kostenbesparing op Lange Termijn: Bespaart op onderhouds- en vervangingskosten van huishoudelijke apparaten en sanitair.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Den Bogerd is ontworpen met duurzaamheid als kern. Van energieneutrale woningen tot het gebruik van duurzame materialen, elke aspect draagt bij aan een groenere toekomst. De toevoeging van een waterontharder versterkt dit duurzaamheidsinitiatief door het verminderen van energieverbruik en chemische reinigingsmiddelen.


Collectief voordeel met de buren

Wij moedigen bewoners van Den Bogerd aan om collectief waterontharders aan te schaffen. Met meer inschrijvingen kunnen we kortingen tot €300 per huishouden realiseren. Bespreek deze mogelijkheid met uw buren of tijdens buurtbijeenkomsten.


Waterontharder in Udenhout

In Udenhout, zoals in veel regio's in Nederland, is kalk in het water een bekend probleem. Een waterontharder is de ideale oplossing om de kwaliteit van uw water in huis te verbeteren en de levensduur van uw huishoudelijke apparaten te verlengen.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Interesse in een collectieve waterontharder voor Den Bogerd? Laat uw gegevens achter om deel te nemen aan deze groepsaankoop en profiteer van substantiële kortingen.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page