top of page

Nieuwbouw Dordts buiten Dordrecht

Welkom in Dordts Buiten, een nieuw en opwindend nieuwbouwproject aan de zuidkant van Dordrecht. Dit project, ontwikkeld door Roosdom Tijhuis, brengt de droom van duurzaam en natuurinclusief wonen tot leven. Met een aanbod van diverse woningmodellen zoals Larix, Rode Beuk en Hazelaar, biedt Dordts Buiten voor elk wat wils.

Ontdek de Nieuwbouwwijk Dordts Buiten

Dordts Buiten, ontwikkeld door de gerenommeerde Roosdom Tijhuis, is een toonbeeld van moderne duurzaamheid en elegante leefstijl. Deze wijk, verdeeld in drie unieke deelbuurten, biedt een diversiteit aan woningtypen - van sfeervolle twee-onder-een-kapwoningen tot de vrijheid van zelfontworpen huizen op vrije kavels. Elke woning is een parel van duurzaamheid, uitgerust met zonnepanelen, gasloze stadsverwarming en andere groene voorzieningen, wat een energie-efficiënte en milieuvriendelijke levensstijl garandeert.

De verkoop van deze woningen is in volle gang, met Maarten Makelaardij aan het roer als de verkoopmakelaar. Hun expertise en toewijding aan klanttevredenheid maken hen tot de perfecte gids in uw zoektocht naar een droomhuis in Dordts Buiten. In deze wijk vindt u niet alleen een huis, maar een thuis, ontworpen om harmonieus samen te gaan met de natuur en een toekomstgerichte gemeenschap.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

Een waterontharder is een essentiële toevoeging aan uw nieuwe woning in Dordts Buiten, vooral omdat alles nog nieuw en kalkvrij is. Hier zijn vijf voordelen:

  1. Langere Levensduur van Apparaten: Voorkomt kalkaanslag, wat de levensduur van huishoudelijke apparaten verlengt.

  2. Minder Schoonmaakmiddelen Nodig: Minder kalk betekent minder schoonmaakmiddelen, wat kosten bespaart.

  3. Zachter voor Huid en Haar: Zacht water is beter voor uw huid en haar, wat bijdraagt aan een gezondere leefomgeving.

  4. Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot energiebesparing.

  5. Verbeterde Smaak van Water: Zacht water verbetert de smaak van uw drinkwater en kookresultaten.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

Dordts Buiten staat symbool voor duurzaamheid. Dit wordt nog versterkt door een waterontharder, die bijdraagt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk door minder zeep- en schoonmaakmiddelgebruik en een lagere energierekening.


Collectief Voordeel met de Buren

Wij bieden een unieke kans voor de bewoners van Dordts Buiten om collectief een waterontharder aan te schaffen. Hoe meer huishoudens meedoen, hoe groter de korting - tot wel €300! Deel dit voordeel in de buurtgroepsapp of tijdens de buurtborrel.


Waterontharder in Dordrecht

De kwaliteit van het leidingwater in Dordrecht, zoals in veel Nederlandse steden, bevat kalk. Een waterontharder in uw woning in Dordts Buiten is de beste oplossing voor een langere levensduur van uw apparaten en een gezonder thuis.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Bent u geïnteresseerd in de collectieve aanschaf van een waterontharder? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting per huishouden.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

4

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page