top of page

Nieuwbouw Essendael Rhoon

Welkom in Essendael, Rhoon - een prachtige nieuwbouwwijk waar het landelijke karakter van Rhoon en klassieke architectuur harmonieus samenkomen. Met zijn diverse woonopties, van herenhuizen tot vrijstaande woningen, biedt Essendael een unieke woonervaring vlakbij de dynamiek van Rotterdam.

Ontdek de nieuwbouwwijk Essendael

Essendael is niet zomaar een nieuwbouwproject. Het onderscheidt zich door zijn unieke ligging tussen het levendige Rotterdam en de serene Oude Maas, zijn diversiteit aan woningtypen, en de nadruk op duurzaam en energieneutraal wonen. De ontwikkeling is in fasen verlopen, met De Landerijen, Essenpark, en Het Uitzicht als markante buurtjes die elk hun eigen charme en karakter toevoegen aan het geheel. Elk detail, van de groenvoorzieningen tot de klassieke architectuur, is ontworpen met oog voor kwaliteit en leefbaarheid. Dit project, ontwikkeld door BPD en met woningen verkocht door WoningBouwersNL, staat symbool voor stijlvol wonen te midden van groen en rust.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het installeren van een waterontharder in uw nieuwbouwwoning in Essendael brengt talrijke voordelen met zich mee:

  • Bescherming van uw sanitaire voorzieningen en apparaten: Nieuwbouwwoningen beschikken over nieuwe leidingen en apparatuur die gevoelig zijn voor kalkaanslag. Een waterontharder houdt deze essentiële onderdelen van uw huis kalkvrij, waardoor ze langer meegaan.

  • Zachter water voor uw huid en haar: Ervaar de luxe van zacht water; het is beter voor uw huid en haar, waardoor ze zacht en gezond blijven.

  • Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot lagere energierekeningen.

  • Minder schoonmaakmiddelen nodig: Zacht water vereist minder zeep en schoonmaakmiddelen, wat niet alleen goed is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

  • Lange termijn investering: Het installeren van een waterontharder bij de bouw van uw huis zorgt voor een waardevermeerdering van uw woning.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Essendael zet hoog in op duurzaamheid, met energieneutrale woningen, uitstekende isolatie en het gebruik van zonnepanelen. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheid door het energieverbruik van uw apparaten te verminderen en de levensduur van uw sanitaire systemen te verlengen.


Collectief voordeel met de buren

Als toekomstige bewoners van Essendael kunt u profiteren van collectieve voordelen bij de aanschaf van een waterontharder. Door samen met uw buren op te treden, kunnen de kortingen oplopen tot wel €300 per huishouden. Deel deze kans in de groepsapp van de wijk of bespreek het tijdens een buurtborrel, en samen genieten we van zacht water.


Waterontharder in Rhoon

In Rhoon, zoals in veel regio's in Nederland, is kalk in het water een bekend probleem. De beste oplossing hiervoor is een waterontharder. Ongeacht de kalkconcentratie in uw regio, een waterontharder zorgt voor een constante kwaliteit van zacht water, wat uw wooncomfort significant verhoogt.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u geïnteresseerd in de collectieve aankoop van een waterontharder en wilt u profiteren van aantrekkelijke kortingen? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Hoe meer geïnteresseerden, hoe groter de korting voor iedereen. Essendael in Rhoon is niet alleen uw toekomstige thuis; het is een investering in kwaliteit van leven. Met een waterontharder zorgt u voor een langdurig comfortabele, duurzame en zorgeloze woonervaring. Welkom thuis in Essendael, waar het leven net iets zachter is.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

5

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page