top of page

Nieuwbouw Euryza Zwijndrecht

Welkom bij Euryza, een nieuw en vooruitstrevend woonproject in Zwijndrecht, gelegen tussen de historische Ringdijk en de schilderachtige Oude Maas. Deze nieuwbouwwijk combineert moderne bouwtechnieken met duurzame materialen en biedt bewoners een comfortabele en milieuvriendelijke leefomgeving. Ontdek waarom Euryza de perfecte plek is om te wonen en waarom een waterontharder een essentiële toevoeging kan zijn aan uw nieuwe woning.

Ontdek de nieuwbouwwijk Euryza

Euryza is een bijzondere nieuwbouwwijk die uit meerdere deelprojecten bestaat, waaronder de charmante buurt 'Welgelegen'. Welgelegen is een intieme buurt met 25 eengezinswoningen die in een L-vorm rond een groen binnenplein liggen. Dit plein is voorzien van bomen, een gazon en een speelpleintje, wat het ideaal maakt voor gezinnen met jonge kinderen. Elke woning heeft een eigen tuin met berging, wat bijdraagt aan het wooncomfort en de privéruimte van de bewoners.

Wat Euryza uniek maakt, is de combinatie van traditionele bouwstijlen en moderne technieken. De woningen in Welgelegen worden prefab gebouwd met houtskeletwanden, wat resulteert in energiezuinige en snel opgeleverde woningen. Dit duurzame bouwproces is milieuvriendelijker dan traditionele bouwmethoden en biedt tegelijkertijd een hoog niveau van comfort en isolatie.

De wijk wordt ontwikkeld door Waltman en verkocht door BAM groep, twee gerenommeerde partijen die bekend staan om hun kwalitatieve en betrouwbare projecten. Naast Welgelegen biedt Euryza ook luxe appartementen in het complex Nouv’eau en ruime stadswoningen in Oeverture. Deze woningen bieden een spectaculair uitzicht op de Oude Maas en de historische binnenstad van Dordrecht, waardoor u kunt genieten van het beste van beide werelden: moderne woonvoorzieningen en prachtige uitzichten. Met waltman als makelaar en de BAM groep als projectontwikkelaar


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het installeren van een waterontharder in uw nieuwbouwwoning in Euryza biedt talloze voordelen:

  • Bescherming van Apparaten: Een waterontharder houdt uw huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en koffiezetapparaten kalkvrij. Dit verlengt hun levensduur en vermindert onderhoudskosten.

  • Energiebesparing: Kalkaanslag kan de efficiëntie van verwarmingssystemen en warmwaterketels verminderen. Een waterontharder zorgt ervoor dat deze systemen efficiënter werken, wat leidt tot lagere energiekosten.

  • Zachter Water: Een waterontharder levert zachter water, wat beter is voor uw huid en haar, en zorgt voor zachter wasgoed.

  • Schoner Huis: Kalkvrij water betekent minder schoonmaakwerk en glanzend schone kranen, tegels en douches. Dit bespaart u tijd en moeite bij het schoonmaken.

  • Waarde van de Woning: Een waterontharder kan de waarde van uw woning verhogen. Het is een gewilde toevoeging voor potentiële kopers, wat een voordeel kan zijn bij toekomstige verkoop.

Door direct bij de intrek in uw nieuwbouwwoning een waterontharder te installeren, kunt u deze voordelen optimaal benutten. Uw nieuwe apparaten blijven kalkvrij en functioneren daardoor beter en langer.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoningen

Euryza is ontworpen met een sterke focus op duurzaamheid. De wijk is bijna energieneutraal en maakt gebruik van de nieuwste bouwtechnieken en energiezuinige systemen. De woningen worden verwarmd met warmtepompen en vloerverwarming, waardoor er geen gasleidingen nodig zijn. Deze systemen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat zonder hoge energiekosten.

De woningen zijn gebouwd met houtskeletbouw, wat bekend staat om zijn uitstekende isolatie en comfort. Dit betekent dat de warmte goed binnengehouden wordt en het energieverbruik minimaal is. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheid door de levensduur van huishoudelijke apparaten te verlengen en hun energie-efficiëntie te verbeteren. Minder energieverbruik betekent een lagere ecologische voetafdruk, wat perfect aansluit bij de duurzame ambities van Euryza.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van Euryza kunnen profiteren van een collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer mensen zich inschrijven en interesse tonen, hoe groter de kans op aanzienlijke kortingen, oplopend tot wel €300. Bespreek dit met uw buren, deel het in de groepsapp van de wijk of tijdens een buurtborrel. Samen kunt u niet alleen genieten van kalkvrij water, maar ook van de financiële voordelen van een gezamenlijke aanschaf.


Waterontharder in Zwijndrecht

In Zwijndrecht is kalk in het water een bekend probleem. Hoewel de hoeveelheid kalk kan variëren per regio, is de beste oplossing een waterontharder. Een waterontharder verwijdert de kalk uit het water, wat niet alleen beter is voor uw huishoudelijke apparaten en leidingen, maar ook voor uw huid, haar en wasgoed. Door een waterontharder te installeren, verbetert u niet alleen uw eigen wooncomfort, maar draagt u ook bij aan de duurzaamheid van uw woning.


Inschrijven voor collectief voordeel?

Wilt u deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden. Profiteer van deze unieke kans om uw nieuwe woning in Euryza kalkvrij te houden tegen een aantrekkelijke prijs.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page