top of page

Nieuwbouw Gouden buurt Berkel en Rodenrijs

De Gouden Buurt in Berkel & Rodenrijs, een prestigieuze ontwikkeling door BVR Groep en aangeboden door Hulstkamp Makelaars, belichaamt de perfecte balans tussen dorpse charme en moderne stedelijkheid. Deze wijk, met verschillende fasen in zijn ontwikkeling, biedt een rijke diversiteit aan woningtypes: van ruime eengezinswoningen tot luxe appartementen en vrijstaande villa's, allemaal ontworpen met een focus op comfort en stijl. De architectuur weerspiegelt een hedendaagse interpretatie van traditionele stijlen, waardoor een unieke en aantrekkelijke woonomgeving ontstaat.

Ontdek de nieuwbouwwijk Gouden Buurt

De buurt is strategisch gelegen nabij natuur- en recreatiegebied 'De Groenzoom' en biedt snelle toegang tot het centrum van Berkel en Rodenrijs. De opzet van de wijk is ruim en groen, met waterrijke elementen zoals grachten en singels die een sfeer van rust en ruimte creëren. De Gouden Buurt is meer dan een woonplaats; het is een gemeenschap waar het leven zich afspeelt tegen een achtergrond van natuurlijke schoonheid en stedelijk gemak. De wijk is in ontwikkeling door Amvest en aangeboden door VBO Makelaars.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwijk zoals de gouden buurten, biedt een waterontharder tal van voordelen die bijdragen aan een comfortabeler en duurzamer leven:

  • Kalkvrije apparaten: Met een waterontharder blijven al je apparaten, van koffiezetapparaten tot wasmachines, vrij van kalkaanslag. Dit verlengt de levensduur van je apparatuur en vermindert de kans op storingen.

  • Zacht water voor de huid: Zacht water is vriendelijker voor de huid en helpt bij het voorkomen van huidirritaties en droogheid na het douchen of handen wassen.

  • Besparing op schoonmaakmiddelen: Omdat zacht water geen kalkaanslag achterlaat, heb je minder schoonmaakmiddelen nodig om je badkamer en keuken schoon te houden.

  • Energiebesparing: Zacht water verwarmt sneller, wat resulteert in lagere energiekosten voor warm water.

  • Milieuvriendelijk: Door het gebruik van een waterontharder verminder je het gebruik van chemische ontkalkingsmiddelen, wat bijdraagt aan een schonere en duurzamere leefomgeving.

Dit is hét moment om te investeren in een waterontharder voor je nieuwbouwwoning in 't groen, waar de waterkwaliteit optimaal benut kan worden.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Duurzaamheid is een kernwaarde in de Gouden Buurt. De integratie van waterontharders in de huizen draagt bij aan deze visie door het waterverbruik te optimaliseren en de afhankelijkheid van chemische schoonmaakmiddelen te verminderen. Dit past perfect bij de algemene duurzaamheidsstrategie van de wijk, die ook gericht is op energie-efficiëntie en het behoud van de natuurlijke omgeving.


Collectief voordeel met de buren

De bewoners van de Gouden Buurt kunnen samenwerken om van een unieke collectieve aanbieding voor waterontharders te profiteren. De korting wordt groter naarmate meer bewoners deelnemen, met potentiële besparingen tot €300 per huishouden. Dit is een uitstekende manier om als gemeenschap samen te werken en tegelijkertijd te profiteren van de voordelen van geavanceerde waterbehandelingstechnologie.


Waterontharder in Rotterdam

De bredere regio Rotterdam, inclusief Berkel & Rodenrijs, kan ook profiteren van de voordelen van waterontharders. Het zachte water verbetert niet alleen de levensduur van huishoudelijke apparaten, maar draagt ook bij aan een betere huid- en haarverzorging, een aspect dat vooral in stedelijke gebieden belangrijk is.


Inschrijven

Geïnteresseerd in de collectieve aanbieding voor een waterontharder in de Gouden Buurt? Laat hieronder je gegevens achter om deel te nemen. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page