top of page

Nieuwbouw Groenpoort in Veenendaal

Welkom bij Groenpoort in Veenendaal, een uniek nieuwbouwproject dat de perfecte balans biedt tussen natuur en moderne woongemakken. Gelegen in De Tuinen, vormt Groenpoort samen met vijf andere kleinschalige buurten de wijk Groenpoort in Veenendaal-oost. Deze wijk staat bekend om haar groenrijke en ontspannen karakter, waar comfort, ruimte en duurzaamheid centraal staan.

Ontdek de nieuwbouwwijk Groenpoort in Veenendaal

groenpoort in Veenendaal onderscheidt zich door haar prachtige ligging, direct aan de centrale singel en één van de gezellige brinkjes. Met 33 woningen variërend van ruime hoek- en tussenwoningen, tweekappers tot vrijstaande woningen, biedt dit project voor elk wat wils. Alle woningen zijn voorzien van stadsverwarming voor warmte en koeling, een dak vol zonnepanelen en uitstekende isolatie, wat resulteert in een comfortabel en constant binnenklimaat. De projectontwikkeling is in handen van Heijmans, terwijl de verkoop wordt begeleid door verkoopmakelaar Diepveen.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  • Bescherming van apparatuur: Een waterontharder voorkomt kalkaanslag op huishoudelijke apparaten, waardoor deze langer meegaan.

  • Huidvriendelijk: Zacht water is beter voor de huid en kan bijdragen aan het verminderen van huidproblemen.

  • Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot een lager energieverbruik.

  • Minder schoonmaakmiddelen nodig: Zacht water zorgt voor een makkelijkere en snellere schoonmaak, met minder schoonmaakmiddelen.

  • Langere levensduur van sanitair: Sanitair blijft langer mooi en functioneel zonder kalkaanslag.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Groenpoort in Veenendaal is ontworpen met een sterke focus op duurzaamheid. Van de duurzame bouwmaterialen tot de groene omgeving die bijdraagt aan klimaatadaptatie; alles is gericht op een duurzame toekomst. Een waterontharder draagt hier verder aan bij door het energieverbruik van huishoudelijke apparaten te verminderen en de levensduur van sanitair te verlengen.


Collectief voordeel met de buren

Voor de nieuwe bewoners van Groenpoort is er de mogelijkheid om collectief te profiteren van een aantrekkelijke korting op de aanschaf van een waterontharder. Door als buurt gezamenlijk op te treden, kunnen kortingen oplopen tot €300,- per huishouden. Een prachtige kans om samen met je buren niet alleen te genieten van zacht water maar ook van een mooie besparing.


Waterontharder in Veenendaal

In elke regio van Nederland, en dus ook in Veenendaal, bevat het water kalk. Afhankelijk van de regio kan de hoeveelheid kalk variëren. Voor de inwoners van Groenpoort in Veenendaal is de beste oplossing voor dit probleem het installeren van een waterontharder. Dit zorgt niet alleen voor een langere levensduur van huishoudelijke apparaten en sanitair maar draagt ook bij aan een duurzamer huishouden.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Ben je geïnteresseerd in het gezamenlijk aanschaffen van een waterontharder en wil je profiteren van het collectieve voordeel? Laat dan je gegevens achter en sluit je aan bij de groep geïnteresseerden. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting per huishouden. Dit is jouw kans om bij te dragen aan een duurzamere toekomst en te genieten van de voordelen van zacht water in jouw nieuwe woning in Groenpoort, Veenendaal.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page