top of page

Nieuwbouw Haarzicht

Welkom in Haarzicht, Vleuten, een nieuw hoofdstuk in hedendaags wonen waar geschiedenis en moderne luxe samensmelten. Gelegen in het hart van de Randstad, combineert Haarzicht de serene schoonheid van het landschap met de nabijheid van stedelijke centra zoals Utrecht, Amsterdam, en zelfs Antwerpen.

Ontdek de nieuwbouwwijk Haarzicht

Haarzicht in Vleuten staat symbool voor een leven omgeven door groen, met alle stedelijke gemakken binnen handbereik. De nieuwbouwwijk biedt een diversiteit aan woningtypes, alle gekenmerkt door een energiezuinige en 100% gasloze constructie. Dit project is niet alleen een ode aan de historische rijkdom van de regio, met Kasteel De Haar als imposante buur, maar ook een blik vooruit met zijn focus op duurzame technologieën zoals bodemwarmtepompen, balansventilatie, en zonnepanelen. Dit unieke nieuwbouwproject, ontwikkeld door Bunnik Projekten en zorgvuldig aan de markt gebracht door LEF Makelaars, belooft een woonervaring die zowel rijk aan karakter als vooruitstrevend in duurzaamheid is.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

De installatie van een waterontharder in Haarzicht brengt tal van voordelen met zich mee, vooral voor bewoners van een nieuwbouwwoning:

  • Bescherming tegen kalkaanslag: Dit houdt uw nieuwe apparaten in optimale conditie en verlengt hun levensduur.

  • Zachter water voor dagelijks gebruik: Dit resulteert in een zachtere huid en haar, en minder gebruik van zeep en shampoo.

  • Efficiëntere verwarming: Apparaten zoals de bodemwarmtepomp werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat bijdraagt aan een lagere energierekening.

  • Minder schoonmaakwerk: Kalkvrij water betekent minder tijd besteed aan het schoonmaken van douchewanden, kranen, en tegels.

  • Duurzaamheid: Een waterontharder vermindert de behoefte aan schoonmaakmiddelen, wat leidt tot een lagere chemische belasting op het milieu.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Haarzicht zet de standaard voor duurzaam wonen met woningen die niet alleen energiezuinig zijn, maar ook bijdragen aan een gezonder leefklimaat. De integratie van zonnepanelen, bodemwarmtepompen, en een modern ventilatiesysteem met warmteterugwinning zorgt voor een optimale energie-efficiëntie en comfort. Een waterontharder sluit naadloos aan bij deze duurzame aanpak door het verlagen van de energiekosten en het bevorderen van een milieuvriendelijk huis.


Collectief voordeel met de buren

In Haarzicht biedt de aanschaf van een waterontharder een unieke kans voor collectieve kortingen. Door als gemeenschap samen te werken, kunnen bewoners genieten van significante besparingen, waardoor de investering nog aantrekkelijker wordt. Dit initiatief kan gedeeld worden in de wijk app of tijdens buurtbijeenkomsten, om zo samen te profiteren van de voordelen van zacht water.


Waterontharder in Vleuten

De regio Vleuten, zoals veel gebieden in Nederland, kent een waterkwaliteit met kalk. Dit kan een uitdaging vormen voor huishoudens in Haarzicht. De keuze voor een waterontharder biedt een effectieve oplossing, waarbij niet alleen de levensduur van apparaten wordt verlengd en energie wordt bespaard, maar ook het dagelijks comfort wordt verhoogd.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan de collectieve aankoop van een waterontharder en wilt u profiteren van de voordelen die dit met zich meebrengt? Laat uw gegevens achter om meer informatie te ontvangen over hoe u kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst in Haarzicht in Vleuten, terwijl u tegelijkertijd geniet van zachter water in uw nieuwe thuis.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page