top of page

Nieuwbouw Happy Days Zoetermeer

Ontdek Happy Days, een innovatieve nieuwbouwwijk in Zoetermeer, waar u kunt genieten van een leven dat elke dag aanvoelt als vakantie. Leer ook hoe een waterontharder uw woonervaring in deze idyllische omgeving kan verbeteren.

Ontdek de nieuwbouwwijk Happy Days

Happy Days in Zoetermeer, een concept van ERA Contour, is een wijk die is ontworpen om de traditionele woonervaring te transformeren. Hier vinden bewoners geen lange straten met auto's voor de deur, maar een groen landschap waarin huizen zijn geïntegreerd. Dit ontwerp, tot stand gekomen in samenwerking met Echo Urban Design, MIX Architectuur en Kolpa Architecten, richt zich op het creëren van ontmoetingsplekken en avontuur. De wijk bestaat uit 165 koopwoningen en 40 sociale huurappartementen, gelegen in een autovrije, natuurrijke omgeving. Elk huis is uniek, met een aanbod variërend van rijwoningen tot vrijstaande woningen, allemaal met het gemak van een veranda en een focus op buitenleven.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

De installatie van een waterontharder in een nieuwbouwwijk zoals Happy Days brengt meerdere voordelen met zich mee:


  • Langere levensduur van apparaten: Door kalkvorming te voorkomen, blijven uw nieuwe huishoudelijke apparaten langer optimaal functioneren.

  • Gezondere levensstijl: Zacht water is beter voor uw huid en haar, wat bijdraagt aan een algemeen gevoel van welzijn.

  • Efficiëntie en energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot een lagere energierekening.

  • Minder schoonmaakproducten nodig: U zult minder schoonmaakproducten nodig hebben, wat zowel kosten bespaart als beter is voor het milieu.

  • Kalkvrije woning: Verminder kalkvlekken in uw nieuwe badkamer en keuken, waardoor uw huis langer schoon en nieuw blijft.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

In lijn met de duurzame visie van Happy Days, biedt een waterontharder een milieuvriendelijke oplossing die past bij het groene en autovrije karakter van de wijk. Het helpt om het verbruik van schoonmaakmiddelen en energie te verminderen, wat aansluit bij de duurzame levensstijl die Happy Days promoot.


Collectief voordeel met de buren

De bewoners van Happy Days hebben de unieke mogelijkheid om als een gemeenschap te profiteren van een collectieve waterontharder aanbieding. Hoe meer bure geintresseerd zijn, hoe hoger de korting op de aanschaf.


Waterontharder in Zoetermeer

Voor de bewoners van Happy Days is nu het perfecte moment om te investeren in een waterontharder. Dit systeem zal niet alleen de levenskwaliteit in uw nieuwe woning verbeteren, maar ook bijdragen aan de duurzaamheid en efficiëntie van uw huishouden.

Beleef de droom van wonen in Happy Days, waar elke dag voelt als vakantie, en verrijk deze ervaring met de toevoeging van een waterontharder. Uw thuis in Zoetermeer wordt zo niet alleen een plaats van comfort en rust, maar ook van duurzaamheid en modern gemak.


Inschrijven

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Hoe groter de groep geintresseerde, hoe hoger de korting wordt per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

13

Geïnteresseerd

4

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page