top of page

Nieuwbouw Harmonie in Capelle aan den IJsel

Welkom in Harmonie, een prachtig nieuw woongebied in Capelle aan den IJssel, dat staat voor duurzaam wonen in harmonie met de omgeving. Dit project, ontwikkeld door Stebru en aangeboden door verkoopmakelaar Ooms, belooft een thuis te worden voor iedereen die waarde hecht aan comfort, duurzaamheid, en een hechte gemeenschap.

Ontdek de nieuwbouwwijk Harmonie

Harmonie onderscheidt zich door een unieke combinatie van duurzame woningen, variërend van appartementen tot eengezinswoningen, allemaal ontworpen met oog voor detail en een focus op energie-efficiëntie. Het project is opgezet met verschillende fases, waarbij elke fase zorgvuldig is gepland om te voldoen aan de behoeften van de bewoners en de ecologische voetafdruk te minimaliseren. De samenwerking tussen Stebru en Ooms zorgt ervoor dat kopers worden ondersteund bij elke stap naar hun nieuwe thuis in deze toekomstbestendige wijk.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Een waterontharder biedt tal van voordelen, vooral in een nieuwe woning zoals die in Harmonie:

  • Verlengde levensduur van apparaten: Zacht water voorkomt kalkaanslag, waardoor je huishoudelijke apparaten langer meegaan.

  • Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder de weerstand van kalk, wat leidt tot lagere energiekosten.

  • Minder schoonmaakmiddelen nodig: Zacht water zorgt voor een betere werking van zeep en shampoo, wat het gebruik van schoonmaakmiddelen vermindert.

  • Bescherming van sanitair: Voorkom kalkvlekken op kranen en in de douche voor een blijvend schone uitstraling.

  • Comfort: Zacht water voelt prettiger aan op de huid en is beter voor mensen met huidaandoeningen.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

De nieuwbouwwijk Harmonie is ontworpen met een sterke focus op duurzaamheid, door onder meer het gebruik van verbeterde isolatie, HR++ glas, zonnepanelen, vloerverwarming, en bodemwarmtepompen. Deze maatregelen zorgen voor een significant lager energieverbruik en een aangenaam binnenklimaat. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheidsdoelstellingen door het energieverbruik verder te verlagen en de efficiëntie van de waterverbruikende systemen in huis te verhogen.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van Harmonie kunnen profiteren van een collectief voordeel op de aanschaf van een waterontharder. Door als gemeenschap samen te werken, kunnen kortingen oplopen tot wel €300 per huishouden. Dit collectieve voordeel versterkt niet alleen de band tussen buren maar zorgt ook voor een uniforme aanpak in het verminderen van kalkaanslag en het bevorderen van duurzaamheid binnen de wijk.


Waterontharder in Capelle a/d IJssel

Capelle aan den IJssel, net als veel regio's in Nederland, heeft te maken met hard water, wat kalkaanslag in huishoudelijke apparaten kan veroorzaken. Een waterontharder is de optimale oplossing om deze problemen te voorkomen en te genieten van zacht water, wat bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving en lagere levensduurkosten voor huishoudelijke apparaten.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerden in Harmonie kunnen zich inschrijven om deel te nemen aan de collectieve aanschaf van een waterontharder. Door samen te werken, wordt de korting per huishouden verhoogd, wat de investering nog aantrekkelijker maakt. Deelname aan dit initiatief is een slimme keuze voor een duurzame en comfortabele levensstijl in Harmonie.

Door te kiezen voor een woning in Harmonie, en te investeren in een waterontharder, zet je een stap naar een duurzamere toekomst met lagere energiekosten, een comfortabeler huis, en een sterke gemeenschapszin. Welkom in Harmonie, waar duurzaam wonen en welzijn hand in hand gaan.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page