top of page

Nieuwbouw Heemavenue in Zoetermeer

In Zoetermeer wordt een prachtige nieuwe wijk ontworpen die de perfecte woon situatie creëert voor jong en oud. Deze nieuwbouwwijk combineert de praktische voordelen van stedelijk leven met de charme van een dorpsgemeenschap. De wijk biedt een mix van eengezinswoningen en appartementen, omgeven door groene ruimtes en ontworpen rondom sfeervolle hofjes die fungeren als kleine dorpjes binnen de stad.

Ontdek de nieuwbouwwijk Heemavenue

Midden in Zoetermeer wordt met het project Heemavenue een unieke woonervaring gecreëerd, ontwikkeld door Van der Kooy en aangeboden door DE makelaars. Heemavenue is een prachtig ontworpen wijk die natuurlijk en architectonisch schoon combineert, waardoor het een ideale keuze is voor iedereen die zoekt naar comfort en kwaliteit. De wijk bestaat uit 50 eengezinswoningen en 116 appartementen, verdeeld over koop en huur. Het unieke van Heemavenue ligt in de gedetailleerde planning van publieke ruimtes zoals pocketparks en waterberging, die niet alleen bijdragen aan de esthetiek maar ook de duurzaamheid van de wijk verhogen.


Voordelen van een Waterontharder in Heemavenue

Een waterontharder biedt diverse voordelen, zeker in een nieuwbouwwijk als Heemavenue:

  • Langere levensduur van apparaten: Apparaten blijven kalkvrij, wat zorgt voor een langere levensduur en minder onderhoudskosten.

  • Minder zeep- en schoonmaakgebruik: Zacht water schuimt beter waardoor het minder zeepgebruik vereist, wat kosten bespaart en milieuvriendelijker is.

  • Verhoging van energie-efficiëntie: Apparaten zoals boilers en koffiezetapparaten werken efficiënter zonder de belemmeringen van kalkaanslag.

  • Verbeterde waterkwaliteit: Geniet van zachter water voor douchen en wassen, wat resulteert in een zachtere huid en haar.

  • Behoud en meerwaarde van je woning: Schoon en kalkvrij sanitair draagt bij aan het behoud van de esthetiek en waarde van je woning.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

De nieuwbouwwijk Heemavenue is ontworpen met een sterke focus op duurzaamheid. Door middel van geavanceerde bouwtechnieken en een bewuste keuze voor duurzame materialen draagt elke woning bij aan een lagere CO2-voetafdruk. Een waterontharder sluit hier naadloos bij aan door het verminderen van energieverbruik en chemische afvoer in het huishouden.


Collectief Voordeel met de Buren

Als toekomstige bewoner van Heemavenue kun je profiteren van collectieve kortingen op waterontharders. Door samen met je buren te investeren in deze apparaten, kunnen jullie genieten van kortingen tot wel €300,- per huishouden. Deze groepsaankopen niet alleen versterken de gemeenschapszin, maar maken de aanschaf van een waterontharder ook aantrekkelijker en voordeliger.


Waterontharder in Zoetermeer

In Zoetermeer, net als in veel andere regio's in Nederland, bevat het leidingwater kalk die op lange termijn schade kan aanrichten. Een waterontharder in je huishouden installeren is een effectieve manier om deze problemen aan te pakken en de kwaliteit van je leven te verbeteren.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerd in het collectieve voordeel van een waterontharder? Schrijf je in om deel uit te maken van deze community-aanbieding. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting die we kunnen realiseren.

Heemavenue biedt een uitzonderlijke kans om te genieten van het beste van twee werelden: het comfort van moderne stedelijke architectuur geïntegreerd met de rust van natuurlijke, dorpse settings. Met een waterontharder erbij haal je het maximale uit je nieuwe woning, zowel in comfort als in duurzaamheid.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page