top of page

Nieuwbouw HeemAvenue Zoetermeer

Welkom bij HeemAvenue, een stijlvolle nieuwe ontwikkeling in de bruisende wijk Oosterheem in Zoetermeer. Dit project, gerealiseerd langs de Aletta Jacobslaan en de Hugo de Grootlaan, biedt een aantrekkelijke mix van eigentijdse eengezinswoningen en appartementen, omgeven door groene hofjes en pocketparks die voor iedereen toegankelijk zijn.

Duurzaamheid in nieuwbouwwijk HeemAvenue

Duurzaamheid is een sleutelwoord in HeemAvenue. Van de energiezuinige bouw van de woningen met veel natuurlijk licht tot de aanleg van groene entrees en waterpartijen voor duurzame waterberging – alles is ontworpen met oog voor een groene toekomst. Bovendien draagt een waterontharder bij aan deze duurzaamheidsvisie door de levensduur van huishoudelijke apparaten te verlengen en minder schoonmaakmiddelen te gebruiken, wat zowel economisch als ecologisch voordelig is.


Collectief voordeel waterontharder in nieuwbouwwijk HeemAvenue

Wanneer meerdere bewoners kiezen voor een waterontharder, kunnen zij profiteren van collectieve voordelen. Dit betekent niet alleen een lagere aanschafprijs maar ook een stap voorwaarts in het duurzaam wonen in HeemAvenue.


Woning kopen in HeemAvenue

De Makelaars van Zoetermeer staan klaar om u door het aankoopproces te leiden. Met kennis van de lokale markt en een diepgaand begrip van dit unieke project, kunnen zij u adviseren over de beschikbare opties. Inschrijven voor een woning in deze gewilde wijk is nog steeds mogelijk, dus aarzel niet om contact op te nemen met De Makelaars voor meer informatie.


Projectontwikkelaar in HeemAvenue

VDK, de projectontwikkelaar achter HeemAvenue, heeft een visie tot leven gebracht die luxe en gemak combineert met een duurzame leefomgeving. Hun inzet voor kwaliteit en duurzaamheid maakt dit nieuwbouwproject tot een uitgelezen kans voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis in Zoetermeer.


Voordeel van een waterontharder

Een waterontharder biedt niet alleen een betere waterkwaliteit en comfort, maar kan ook de waarde van uw woning verhogen. Door de levensduur van sanitair en apparaten te verlengen en bij te dragen aan een duurzame levensstijl, is een waterontharder een slimme investering voor uw nieuwe huis in HeemAvenue.

Waterontharder Zoetermeer

In Zoetermeer is de waterhardheid een bekend probleem, maar met de installatie van een waterontharder door Z8-Water kunt u genieten van zacht water en alle bijbehorende voordelen. Veel bewoners van HeemAvenue hebben al gekozen voor deze duurzame toevoeging aan hun huishouden.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

0

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page