top of page

Nieuwbouw Het Balkon van Maassluis

Het Balkon van Maassluis verwelkomt u aan het waterrijke front van de Nieuwe Waterweg. Dit unieke nieuwbouwproject, gesitueerd in een dynamische omgeving waar water en natuur samenkomen, biedt niet alleen een prachtig uitzicht op de drukbevaren scheepvaartroute, maar belooft ook een leven vol comfort en moderne gemakken. Uw toekomstige thuis in Het Balkon van Maassluis is meer dan een woning; het is een beleving.

Ontdek de Nieuwbouwwijk Het Balkon

Het Balkon van Maassluis, ontwikkeld door BPD en aangeboden door Koeze Makelaars, onderscheidt zich door zijn unieke ligging en diversiteit in woningaanbod. Met drie wijken - Neerlandia, Boulevard, en Landinwaarts - biedt Het Balkon een gevarieerde selectie van Hofwoningen, Laanwoningen en luxe appartementen. Elk van deze woningen is ontworpen met aandacht voor detail en gericht op het bieden van een ultieme woonervaring, waarbij de nabijheid van het water een centrale rol speelt.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

In een splinternieuwe woning in Het Balkon van Maassluis is het installeren van een waterontharder een slimme keuze. Hier zijn de voordelen:

  1. Langere Levensduur van Apparaten: Nieuwe apparaten functioneren optimaal met zacht water, wat de levensduur verlengt.

  2. Energie-efficiëntie: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot energiebesparing.

  3. Verbeterde Waterkwaliteit: Zachter water is beter voor uw huid en haar, en verbetert de smaak van koffie en thee.

  4. Minder Schoonmaakwerk: Vermindering van kalkaanslag betekent minder schoonmaakinspanningen en kosten.

  5. Waardeverhoging van uw Woning: Een waterontharder is een aantrekkelijke toevoeging voor potentiële kopers in de toekomst.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoningen

Duurzaamheid is een kernaspect van Het Balkon van Maassluis. De woningen zijn ontworpen met het oog op een groene toekomst, inclusief mogelijkheden als zonnepanelen en warmtepompen. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheid door de efficiëntie van watergebruik te verhogen en de milieubelasting te verlagen.


Een waterontharder in combinatie met uw Quooker of warmtepomp?

Graag wil ik jullie ook nog wat meer uitleggen over de voordelen en nadelen van een waterontharder bij een warmtepomp of Quooker. Niet elke waterontharder in Nederland is geschikt voor de warmtepomp of Quooker. Dat heeft allemaal te maken met een resthardheidsmodule. Wat is dat nou? Een resthardheidsmodule is een apparaat waarmee je de hardheid van het water kunt instellen. Kalkaanslag kan zich scheikundig pas vormen vanaf 3 dH, dus alles onder de 3 dH is kalkvrij. Op het moment dat u een waterontharder neemt die niet de resthardheidsmodule heeft, wordt de waterhardheid naar 0 gebracht. Dat betekent niet alleen dat het kalk uit het water wordt verwijderd, maar ook het calcium en magnesium. Dit kan ervoor zorgen dat de garantie van je warmtepomp of Quooker vervalt.


Zijn de waterontharders van Z8-Water dan geschikt voor de warmtepomp of Quooker?

Ja, al onze waterontharders zijn hiervoor geschikt. Al onze modellen worden altijd meegeleverd met de resthardheidsmodule, dus kalk is verleden tijd :)


Collectief Voordeel met de Buren

Bewoners van Het Balkon kunnen profiteren van een collectieve korting op waterontharders. Hoe groter de groep deelnemers, hoe hoger de korting, die kan oplopen tot €300. Deel dit voordeel met uw buren tijdens een buurtborrel of via de wijk-groepsapp.


Waterontharder in Maassluis

In Maassluis, net als in andere regio's in Nederland, bevat het leidingwater kalk. Een waterontharder biedt de beste oplossing om de kwaliteit van uw leidingwater te verbeteren en te genieten van alle voordelen van zacht water.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Geïnteresseerd in de collectieve aankoop van een waterontharder? Laat hieronder uw gegevens achter. Hoe meer buren zich aansluiten, hoe groter uw voordeel!


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

5

Geïnteresseerd

1

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page