top of page

Nieuwbouw Het lint Gorinchem

Welkom bij Het Lint, een prachtig nieuwbouwproject in Gorinchem. Deze nieuwbouwwijk biedt de perfecte combinatie van moderne architectuur, duurzaamheid en een groene leefomgeving. Ontdek waarom wonen in Het Lint zo aantrekkelijk is en waarom een waterontharder een slimme investering is voor uw nieuwe woning.

Ontdek de nieuwbouwwijk Het Lint

Het Lint is een unieke nieuwbouwwijk gelegen in de groene wijk Hoog Dalem. Met aan de ene kant water en aan de andere kant het mooie park van Hoog Dalem, biedt Het Lint een parkachtige setting waar bewoners volop kunnen genieten van het buitenleven. De wijk bestaat uit twee fasen: Linde fase 1 en fase 2, met in totaal 74 woningen.

In fase 1 worden 30 woningen gebouwd, waaronder 5 vrijstaande villa’s en 25 riante twee-onder-een-kapwoningen. Fase 2 bestaat uit 44 woningen, inclusief 28 rijwoningen, 12 geschakelde tweekappers, 4 riante twee-onder-een-kapwoningen en 1 vrijstaande villa. Deze diversiteit in woningtypes zorgt ervoor dat er voor ieder wat wils is, van ruime familiehuizen tot luxe afgewerkte rijwoningen.

Elke woning in Het Lint heeft een unieke uitstraling dankzij de variatie in gevels, wat zorgt voor een levendig straatbeeld. De woningen zijn duurzaam ontworpen en voldoen aan de hoogste eisen van energiezuinigheid. Ze zijn voorzien van moderne voorzieningen zoals warmtepompen, warmte terug win systemen en pv-panelen, waardoor ze zowel comfortabel als milieuvriendelijk zijn.

Het project wordt ontwikkeld door Heijmans en verkocht door makelaar Leuk! Deze gerenommeerde partijen staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor u met een gerust hart kunt investeren in uw toekomst in Het Lint.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

Het installeren van een waterontharder in uw nieuwbouwwoning in Het Lint biedt tal van voordelen. Hier zijn vijf belangrijke redenen waarom u zou moeten overwegen om een waterontharder aan te schaffen:

  • Bescherming van Apparaten: Een waterontharder voorkomt kalkaanslag in huishoudelijke apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en koffiemachines. Dit verlengt de levensduur van uw apparaten en vermindert de noodzaak voor dure reparaties of vervangingen.

  • Energiebesparing: Kalkaanslag kan de efficiëntie van verwarmingssystemen en warmwaterketels verminderen. Met een waterontharder werken deze systemen efficiënter, wat leidt tot lagere energiekosten.

  • Verbeterde Waterkwaliteit: Een waterontharder levert zachter water, wat vriendelijker is voor uw huid en haar, en zorgt voor zachter wasgoed.

  • Minder Schoonmaakwerk: Zachter water betekent minder kalkaanslag op kranen, tegels en douchewanden, waardoor u minder tijd en moeite hoeft te besteden aan schoonmaken.

  • Waarde van de Woning: Een waterontharder kan de waarde van uw woning verhogen. Het is een gewilde toevoeging die uw woning aantrekkelijker maakt voor toekomstige kopers.

Door direct bij de intrek in uw nieuwbouwwoning een waterontharder te installeren, kunt u vanaf het begin profiteren van deze voordelen. Uw nieuwe apparaten blijven kalkvrij en functioneren daardoor beter en langer.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoningen

Het Lint is ontworpen met een sterke focus op duurzaamheid. De woningen zijn energiezuinig en voorzien van de nieuwste technologieën om een comfortabel en milieuvriendelijk woonklimaat te creëren. Elke woning is uitgerust met zonnepanelen, vloerverwarming en een warmtepomp, die samen zorgen voor een efficiënte verwarming en koeling zonder afhankelijkheid van gas.

De duurzame bouwmaterialen en technieken die in Het Lint worden toegepast, dragen bij aan een lagere ecologische voetafdruk. Een waterontharder past perfect in dit plaatje van duurzaamheid. Door kalk uit het water te verwijderen, verlengt een waterontharder de levensduur en efficiëntie van huishoudelijke apparaten, wat resulteert in minder energieverbruik en minder afval.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van Het Lint kunnen profiteren van een collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer mensen zich inschrijven en interesse tonen, hoe groter de kans op aanzienlijke kortingen, oplopend tot wel €300. Bespreek dit met uw buren, deel het in de groepsapp van de wijk of tijdens een buurtborrel. Samen kunt u niet alleen genieten van kalkvrij water, maar ook van de financiële voordelen van een gezamenlijke aanschaf.


Waterontharder in Gorinchem

In Gorinchem, zoals in veel andere delen van Nederland, is kalk in het water een bekend probleem. Hoewel de hoeveelheid kalk kan variëren per regio, is de beste oplossing een waterontharder. Een waterontharder verwijdert de kalk uit het water, wat niet alleen beter is voor uw huishoudelijke apparaten en leidingen, maar ook voor uw huid, haar en wasgoed. Door een waterontharder te installeren, verbetert u niet alleen uw eigen wooncomfort, maar draagt u ook bij aan de duurzaamheid van uw woning.


Inschrijven voor collectief voordeel?

Wilt u deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden. Profiteer van deze unieke kans om uw nieuwe woning in Het Lint kalkvrij te houden tegen een aantrekkelijke prijs.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

0

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page