top of page

Nieuwbouw Het Slachthuis District

In het hart van Haarlem onthult Het Slachthuis District zich als een unieke woonervaring, waar historie en toekomst hand in hand gaan. Dit project, vakkundig ontwikkeld door BPD in nauwe samenwerking met VK Makelaars, vertegenwoordigt een visionaire aanpak van stedelijk wonen. Hier, te midden van de stadse dynamiek van Haarlem, krijgt de rijke historie van het oorspronkelijke slachthuisterrein een nieuw leven ingeblazen.

Ontdek de nieuwbouwwijk Het Slachthuis District

Het Slachthuis District onderscheidt zich door een zorgvuldige balans tussen behoud en innovatie. De wijk omvat zo'n 160 nieuwbouwwoningen – van ruime eengezinswoningen en stijlvolle herenhuizen tot moderne lofts. Elk huis belichaamt de ultieme combinatie van comfort en hedendaagse luxe, met een architectuur die eer betoont aan de historische essentie van de locatie. De behouden gebouwen van het slachthuisterrein, waaronder het slachthuis zelf en de directeurswoning, worden getransformeerd tot bruisende centra voor cultuur, horeca, en ondernemerschap, terwijl nieuwe woningen rondom een gemeenschappelijk binnenplein en langs de kade een levendige gemeenschap vormen. Dit project, vakkundig ontwikkeld door BPD in nauwe samenwerking met VK Makelaars, vertegenwoordigt een visionaire aanpak van stedelijk wonen.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

De installatie van een waterontharder in Het Slachthuis District brengt vele voordelen met zich mee:

  • Langere levensduur van apparaten: Voorkomt kalkaanslag en verlengt de efficiëntie van huishoudelijke apparaten.

  • Zachter water voor dagelijks gebruik: Vermindert huid- en haarproblemen door het verminderen van kalk in het water.

  • Efficiëntere energiegebruik: Apparaten zoals boilers werken efficiënter zonder de belemmering van kalk, wat leidt tot lagere energiekosten.

  • Minder schoonmaakwerk: Kalkvrije oppervlakken betekenen minder schoonmaakwerk en een schoner huis.

  • Duurzaam wonen: Draagt bij aan een milieuvriendelijker thuis door het verminderen van chemische schoonmaakmiddelen.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Het Slachthuis District zet nieuwe maatstaven voor duurzaam wonen. Met gasloze woningen, optimale isolatie, en zonnepanelen die bijdragen aan een lagere EPC-waarde dan de huidige norm, belooft het project een toekomstgerichte woonomgeving. De implementatie van een waterontharder sluit naadloos aan bij deze visie door het verder verlagen van het energieverbruik en het bevorderen van een duurzaam huishouden.


Collectief voordeel met de buren

In Het Slachthuis District wordt het mogelijk gemaakt om als gemeenschap te profiteren van collectieve voordelen bij de aanschaf van een waterontharder. Deze gezamenlijke inkoop leidt tot aanzienlijke kortingen, wat het nog aantrekkelijker maakt om voor deze duurzame oplossing te kiezen. Door dit initiatief te delen via de wijk app of tijdens buurtbijeenkomsten, kunnen alle bewoners genieten van de voordelen van zacht water.


Waterontharder in Haarlem

Gezien de variërende waterhardheid in Nederland, en specifiek in Haarlem, biedt een waterontharder een efficiënte oplossing om de kwaliteit van leefomgeving te verbeteren. Het is de ideale manier om de duurzaamheid en het comfort van uw nieuwe woning in Het Slachthuis District te verhogen.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u klaar om te genieten van de voordelen van zacht water in uw nieuwe thuis in Het Slachthuis District? Door u aan te melden voor de collectieve aankoop, kunt u niet alleen bijdragen aan een duurzamere toekomst, maar ook aanzienlijk besparen. Vul uw gegevens in en ontdek hoe groot de groep geïnteresseerden kan worden en hoe hoog de korting voor elk huishouden kan oplopen. Samen bouwen we aan een groenere, comfortabelere woonomgeving.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page