top of page

Nieuwbouw Het uitzicht

Welkom bij Het Uitzicht, een unieke nieuwbouwwijk aan de rand van Rhoon in Essendael, waar het moderne comfort samensmelt met de rust van de natuur. Deze exclusieve wijk, ontwikkeld door bdp, biedt een prachtig panorama over de weidse polderlandschappen tussen Rotterdam en de Oude Maas. Ontdek hier wat Het Uitzicht zo bijzonder maakt en waarom een waterontharder een waardevolle toevoeging is voor jouw nieuwe woning.

Ontdek de nieuwbouwwijk Het Uitzicht

Het Uitzicht onderscheidt zich door zijn unieke ligging en eigentijdse architectuur. De wijk omvat 44 moderne herenhuizen en 16 luxe appartementen, allen verkocht en in aanbouw. Dankzij het bijzondere ontwerp genieten bewoners van een panoramisch uitzicht over het groene landschap. BM van Houwelingen, als verkoopmakelaar, heeft een cruciale rol gespeeld in het tot stand komen van dit prachtige project, samen met de to ewijding van bdp als projectontwikkelaar.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Kalkvrije apparaten: Een waterontharder zorgt ervoor dat alle apparaten in je woning vrij blijven van kalkaanslag. Dit verlengt de levensduur van bijvoorbeeld je boiler, koffiezetapparaat en wasmachine.

  2. Behoud van waterkwaliteit: Met zacht water wordt niet alleen de levensduur van je apparaten verlengd, maar ook de kwaliteit van het water verbeterd. Dit heeft positieve effecten op onder andere je huid en haar.

  3. Energiebesparing: Kalkaanslag in leidingen en apparaten zorgt voor een verminderde efficiëntie, wat resulteert in hoger energieverbruik. Door een waterontharder te installeren, bespaar je op je energierekening.

  4. Milieuvriendelijk: Minder gebruik van chemische reinigingsmiddelen en minder energieverbruik dragen bij aan een milieuvriendelijkere levensstijl.

  5. Optimaal moment voor installatie: In een nieuwbouwwoning is het plaatsen van een waterontharder bijzonder gunstig, aangezien je vanaf het begin kunt profiteren van de voordelen.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Het Uitzicht streeft naar duurzaamheid door energie neutrale woningen aan te bieden. Door het ontbreken van een gasaansluiting, uitstekende isolatie en zonnepanelen worden de woningen zelfvoorzienend en wordt de CO2-uitstoot geminimaliseerd. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheid door het verminderen van energieverbruik en het verlengen van de levensduur van apparaten.


Collectief voordeel met de buren

Bewoners van Het Uitzicht hebben de kans om gezamenlijk te profiteren van een collectief voordeel op de aanschaf van een waterontharder. Door je in te schrijven en samen met je buren interesse te tonen, kan de korting oplopen tot wel €300,- per huishouden. Informeer elkaar via de groepsapp van de wijk of tijdens gezellige buurtbijeenkomsten.


Waterontharder in Rhoon

Rhoon, net als veel andere regio's in Nederland, kampt met kalkrijk water. Een waterontharder biedt de ideale oplossing om dit probleem aan te pakken en te genieten van zacht en kalkvrij water in je woning.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden zal zijn.

Kortom, Het Uitzicht in Rhoon biedt niet alleen een prachtige omgeving om te wonen, maar ook de perfecte gelegenheid om te investeren in duurzaamheid en comfort. Schrijf je vandaag nog in en ontdek de voordelen van een waterontharder in jouw nieuwe woning.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

2

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page