top of page

Nieuwbouw Het ZuideR Carré Rotterdam

Ben je op zoek naar een unieke plek om te wonen in Rotterdam? Ontdek dan de nieuwbouwwijk Het ZuideR Carré, gelegen in het bruisende hart van Rotterdam-Zuid. Deze bijzondere wijk biedt een diversiteit aan woningtypes en is ontwikkeld door Impactvastgoed, in samenwerking met verkoopmakelaar TW3. Hier willen we je niet alleen laten kennismaken met Het ZuideR Carré, maar ook met een unieke kans voor de bewoners van deze nieuwbouwwijk: het collectieve aanbod voor waterontharders.

Ontdek de nieuwbouwwijk Het ZuideR Carré

Het ZuideR Carré vormt het monumentale hart van de nieuwe wijk Het Zuiderhof. Met reeds 123 gerealiseerde woningen en nog eens ruim 240 geplande woningen op de voormalige locatie van Erasmus MC-Daniel den Hoed, is Het Zuiderhof een opvallende eyecatcher in Tuindorp Vreewijk. Deze wijk staat bekend om zijn groene karakter, lage bebouwing en gezellige tuinen. Het is een plek waar mensen graag langdurig wonen, te midden van rust en groen, terwijl de stad toch dichtbij is.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwoning in Het ZuideR Carré geniet je van alle moderne gemakken. Maar wist je dat je ervaring nog beter kan worden met een waterontharder? Hier zijn enkele voordelen:

  • Kalkvrije apparaten: Een waterontharder zorgt ervoor dat al je apparaten, zoals kranen, boilers en wasmachines, vrij blijven van kalkaanslag. Dit verlengt de levensduur van je apparaten en bespaart op onderhoudskosten.

  • Huid en haar: Zacht water is ook vriendelijker voor je huid en haar. Het voorkomt droogheid en irritatie, waardoor je kunt genieten van een comfortabeler douche- en badervaring.

  • Eco-vriendelijk: Door kalkaanslag te verminderen, verbruik je minder energie, omdat apparaten efficiënter werken. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Dit is hét moment om te investeren in een waterontharder voor je nieuwbouwwoning in Het ZuideR Carré.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Duurzaamheid staat centraal in Het ZuideR Carré. De wijk is onderdeel van de positieve ontwikkelingen in Rotterdam-Zuid, dankzij het Nationaal Programma Rotterdam Zuid (NPRZ). Hier worden wonen, werken, ontspannen en cultuur combineren tot een unieke levensstijl mogelijk. Een waterontharder past perfect bij deze duurzame visie, aangezien het bijdraagt aan een verminderde belasting van het milieu en een efficiënter waterverbruik.


Collectief voordeel met de buren

Als bewoner van Het ZuideR Carré hoef je niet alleen te profiteren van de voordelen van een waterontharder. We bieden een collectieve aanbieding aan, waarbij de kortingen oplopen naarmate meer mensen zich inschrijven. Bij voldoende interesse kunnen de kortingen zelfs oplopen tot wel €300,- korting per huishouden. Deel deze kans met je buren en schrijf je in voor de collectieve aanbieding. Bespreek het in de groepsapp van de wijk en ontdek hoeveel voordeel je samen kunt behalen.


Waterontharder in Rotterdam

Rotterdam is een stad van vernieuwing en mogelijkheden. Een waterontharder in Rotterdam is niet alleen gunstig voor je woning in Het ZuideR Carré, maar voor alle huishoudens in de stad. Zachter water betekent minder onderhoud, minder energieverbruik en meer comfort. Overweeg een waterontharder voor een betere levenskwaliteit in Rotterdam.


Inschrijven voor nieuwbouwproject Het ZuideR Carré

Wil je deelnemen aan de collectieve aanbieding voor een waterontharder in Het ZuideR Carré? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe groter de groep geïnteresseerden, hoe hoger de korting per huishouden wordt. Maak het mogelijk voor jezelf en je medebewoners om optimaal te genieten van het wonen in deze prachtige nieuwbouwwijk in Rotterdam-Zuid.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page