top of page

Nieuwbouw IJsselgaarde Ouderkerk aan den IJssel

Welkom bij IJsselgaarde, een uniek nieuwbouwproject in Ouderkerk aan den IJssel. Dit project belooft een sfeervolle en levendige gemeenschap te worden, gelegen in een van de mooiste bochten van de Hollandsche IJssel. IJsselgaarde brengt een divers aanbod van circa 31 woningen, variërend van starterswoningen en hofwoningen tot twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s. Het ontwerp, geïnspireerd door een boerenerf, benadrukt een harmonieuze balans tussen stijlvol wonen en het buitenleven.

Ontdek de nieuwbouwwijk IJsselgaarde

In het hart van Ouderkerk aan den IJssel ontvouwt zich IJsselgaarde, een nieuwbouwwijk die zich kenmerkt door een unieke samenstelling van woningen. Hier vindt u een verscheidenheid aan woningen, variërend van starterswoningen tot vrijstaande villa’s, alle vormgegeven met een rijke, boerderijachtige stijl die naadloos aansluit bij de landelijke charme van de omgeving. Het kloppend hart van dit project is het gemeenschappelijk erf, dat niet alleen een groene oase biedt, maar ook dient als een sociale ontmoetingsplek waar kinderen veilig kunnen spelen. Ontwikkeld door Schouls en vakkundig gepresenteerd door Hofzicht Makelaars, belooft IJsselgaarde een levendige gemeenschap te worden, met de eerste bouwfase die naar verwachting medio 2024 van start gaat.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Verlengde levensduur van apparaten: In een nieuwbouwhuis zijn alle apparaten kalkvrij. Een waterontharder helpt deze staat te behouden, wat leidt tot minder slijtage en een langere levensduur.

  2. Efficiënter energieverbruik: Kalkaanslag kan de efficiëntie van apparaten verminderen. Een waterontharder voorkomt dit, wat resulteert in een lagere energierekening.

  3. Verbeterde waterkwaliteit: Zacht water uit een waterontharder verbetert de smaak en kwaliteit van het drinkwater.

  4. Minder schoonmaakwerk: Minder kalkaanslag betekent minder tijd besteed aan het schoonmaken van oppervlakken en apparaten.

  5. Huid- en haargezondheid: Zacht water is zachter voor huid en haar, wat bijdraagt aan een betere persoonlijke verzorging.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning IJsselgaarde richt zich op duurzaamheid, zowel in de constructie van de woningen als in de leefomgeving. De integratie van een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheidsvisie door het verlagen van energieverbruik en het verminderen van de noodzaak voor agressieve schoonmaakmiddelen.


Collectief voordeel met de buren

Een unieke kans in IJsselgaarde is het collectieve voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer bewoners deelnemen, hoe hoger de korting, die kan oplopen tot €300 per huishouden. Deze aanbieding is een uitstekende manier om als gemeenschap samen te werken en te besparen.


Waterontharder in Ouderkerk aan den IJssel

In Ouderkerk aan den IJssel, zoals in veel regio's in Nederland, bevat het water kalk. Een waterontharder is de beste oplossing om de kwaliteit van het water te verbeteren, wat leidt tot een aangenamere en gezondere leefomgeving.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u geïnteresseerd in de collectieve korting voor een waterontharder? Laat uw gegevens achter om deel te nemen. Hoe groter de groep, hoe groter de besparing voor elk huishouden.

Dit nieuwbouwproject biedt niet alleen een prachtige woonomgeving maar ook een kans om te investeren in duurzame en praktische oplossingen zoals een waterontharder, wat bijdraagt aan een gezondere en comfortabelere levensstijl.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Geïnteresseerd

Gekocht

Geplaatst

bottom of page