top of page

Nieuwbouw Kiem Pijnacker

Welkom in De Kiem, een bloeiende nieuwbouwwijk in het prachtige Pijnacker. Deze wijk ontkiemt als een groene oase in het noorden van de stad, en biedt een unieke mix van modern comfort en natuurlijke schoonheid. Met een diversiteit aan woningtypes en een focus op duurzaamheid, is De Kiem niet alleen een plek om te wonen, maar ook om te gedijen.

Ontdek de nieuwbouwwijk De Kiem

De Kiem is meer dan zomaar een wijk; het is een gemeenschap die is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit van leven. Van vrijstaande woningen in een moderne-boerse architectuurstijl tot gezellige eengezinswoningen langs groene vingers, De Kiem heeft voor elk wat wils. De ontwikkeling van deze wijk is mogelijk gemaakt door de expertise van verkoopmakelaar De Laen en projectontwikkelaar Janssen de Jong, die zich hebben ingezet om een woonomgeving te creëren die uitnodigt tot ontmoeten, spelen en genieten.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

In een nieuwbouwwijk zoals De Kiem, biedt een waterontharder tal van voordelen die bijdragen aan een comfortabeler en duurzamer leven:

  • Kalkvrije apparaten: Met een waterontharder blijven al je apparaten, van koffiezetapparaten tot wasmachines, vrij van kalkaanslag. Dit verlengt de levensduur van je apparatuur en vermindert de kans op storingen.

  • Zacht water voor de huid: Zacht water is vriendelijker voor de huid en helpt bij het voorkomen van huidirritaties en droogheid na het douchen of handen wassen.

  • Besparing op schoonmaakmiddelen: Omdat zacht water geen kalkaanslag achterlaat, heb je minder schoonmaakmiddelen nodig om je badkamer en keuken schoon te houden.

  • Energiebesparing: Zacht water verwarmt sneller, wat resulteert in lagere energiekosten voor warm water.

  • Milieuvriendelijk: Door het gebruik van een waterontharder verminder je het gebruik van chemische ontkalkingsmiddelen, wat bijdraagt aan een schonere en duurzamere leefomgeving.

Dit is hét moment om te investeren in een waterontharder voor je nieuwbouwwoning in De Kiem, waar de waterkwaliteit optimaal benut kan worden.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Duurzaamheid staat centraal in De Kiem. Van groene vingers en autovrije straten tot het gebruik van natuurlijke materialen in de architectuur, deze wijk is ontworpen met respect voor het milieu. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzame visie door het verminderen van chemisch gebruik en het verlengen van de levensduur van huishoudelijke apparaten, wat resulteert in minder afval en een lagere ecologische voetafdruk.


Collectief voordeel met de buren

Als bewoner van De Kiem heb je de kans om samen met je buren te profiteren van een collectief voordeel op de aanschaf van een waterontharder. Hoe meer mensen zich inschrijven en interesse tonen, hoe groter de korting kan oplopen, tot wel €300,- korting per huishouden. Deel deze mogelijkheid met je medebewoners via de groepsapp van de wijk of tijdens gezellige buurtbijeenkomsten, en geniet samen van de voordelen van zacht water.


Waterontharder in Pijnacker

In Pijnacker, zoals in vele andere regio's in Nederland, bevat het water een zekere mate van kalk. Een waterontharder is daarom een verstandige investering voor huishoudens in deze regio. Door kalkaanslag te verminderen, zorgt een waterontharder niet alleen voor een langere levensduur van je apparaten, maar ook voor een merkbare verbetering van de waterkwaliteit in je woning.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Wil je profiteren van het collectieve voordeel op de aanschaf van een waterontharder voor jouw woning in De Kiem? Laat dan hieronder je gegevens achter. Hoe meer geïnteresseerden zich inschrijven, hoe hoger de korting zal zijn per huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

10

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page