top of page

Nieuwbouw Klein Gouda Gouda

Klein Gouda vertegenwoordigt een frisse, sfeervolle woonbuurt in Westergouwe, met een unieke combinatie van groene ruimtes en stedelijke architectuur. De buurt is geïnspireerd door de charmante straatjes en grachten van de oude binnenstad van Gouda, zoals De Turfmarkt, Westhaven, en de Lage Gouwe. Dit project biedt een perfecte mix van gezelligheid en ruimte, waar bewoners kunnen genieten van een kopje koffie buiten hun nieuwbouwhuis, in een omgeving die zowel stedelijk als groen is.

Ontdek de nieuwbouwwijk Klein Gouda

De unieke sfeer van Klein Gouda ontstaat door de combinatie van karakteristieke, sfeervolle architectuur en de groene, ruime opzet. Het project, gerealiseerd door Bpd met verkoopmakelaar De Pater, omvat 45 rijwoningen die doen denken aan het historische Gouda maar met moderne gemakken en duurzame voorzieningen. De wijk is ontworpen met bijzondere aandacht voor betaalbaarheid en comfort, inclusief energieneutrale woningen met zonnepanelen en warmtepompen. De wijk biedt een mix van hoek- en tussenwoningen, variërend in grootte, allen met toegang tot een privétuin. De buurt grenst ook aan een stadspark, wat een ideale setting biedt voor zowel gezinnen als thuiswerkers.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Behoud van nieuwe installaties: In een nieuwbouwwoning zoals in Klein Gouda zijn alle installaties nieuw en kalkvrij. Een waterontharder helpt deze staat te behouden, wat leidt tot een langere levensduur en efficiëntie van deze installaties.

  2. Energiebesparing: Door het voorkomen van kalkaanslag in leidingen en op verwarmingselementen, werken waterverwarmende apparaten efficiënter, wat leidt tot energiebesparing.

  3. Betere waterkwaliteit: Zacht water zorgt voor een betere ervaring bij douchen en koken, en is zachter voor de huid en haar.

  4. Langere levensduur van apparaten: Apparaten zoals wasmachines, vaatwassers en koffiemachines gaan langer mee met kalkvrij water.

  5. Minder schoonmaakmiddelen nodig: Zacht water zorgt ervoor dat zeep en detergenten effectiever zijn, waardoor minder schoonmaakmiddelen nodig zijn.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Klein Gouda legt een sterke focus op duurzaamheid. De woningen zijn ontworpen met energieneutraliteit in gedachten, uitgerust met zonnepanelen en warmtepompen voor een duurzame energieopwekking. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheidsmissie door het verbeteren van de energie-efficiëntie van waterverwarmende apparaten en het verminderen van de behoefte aan schoonmaakmiddelen, wat resulteert in minder milieuvervuiling.


Collectief voordeel met de buren

Inwoners van Klein Gouda kunnen profiteren van collectieve kortingen op waterontharders. Hoe meer bewoners zich inschrijven, hoe hoger de korting, met potentieel tot €300,- korting per huishouden. Deze actie kan worden gepromoot in buurtapps of tijdens lokale evenementen zoals buurtborrels.


Waterontharder in Gouda

In Gouda, net als in veel andere Nederlandse regio's, bevat het water kalk. Een waterontharder is de beste oplossing om de nadelen van hard water te voorkomen. Het biedt niet alleen voordelen voor individuele huishoudens, maar draagt ook bij aan de algemene duurzaamheid van de gemeenschap.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven voor de collectieve aanbieding via een specifieke link of contactformulier. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting per huishouden. Dit is een uitnodigende manier om te profiteren van de voordelen van een waterontharder, terwijl men ook bijdraagt aan een duurzamere gemeenschap in Klein Gouda.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page