top of page

Nieuwbouw Land van 't Hoff Zwijndrecht

Welkom bij Land van 't Hoff, een prachtig nieuw woonproject in Zwijndrecht, waar dorps wonen en moderne voorzieningen samenkomen. Dit project biedt een divers aanbod van 37 nieuwbouwhuizen, waaronder twee-onder-een-kapwoningen en rijwoningen, sommige zelfs gelegen aan het water. Met alle nodige voorzieningen binnen handbereik, waaronder scholen, winkels en uitvalswegen, biedt Land van 't Hoff een unieke kans voor diegenen die op zoek zijn naar een nieuwe woning in een bestaande woonwijk met een groene en natuurlijke uitstraling.

Ontdek de Nieuwbouwwijk Land van 't Hoff

Land van 't Hoff in Zwijndrecht is een nieuwbouwwijk die uniek is door zijn combinatie van dorps leven en modern comfort. Het project, ontwikkeld door ABB Bouwgroep en verkocht door Makelaarskantoor Bremavo, omvat 37 nieuwbouwhuizen variërend van twee-onder-een-kaphuizen tot eengezinshuizen in verschillende stijlen en maten. Deze huizen zijn ontworpen met duurzaamheid in gedachten, voldoen aan de BENG-normen, zijn voorzien van zonnepanelen en zijn gasloos. De ideale ligging biedt snelle toegang tot steden zoals Breda, Rotterdam en Dordrecht, terwijl de huizen zelf ruimte, comfort en diverse personalisatieopties bieden.


Voordelen van een Waterontharder in een Nieuwbouwwijk

  1. Behoud van Nieuwheid: In nieuwe woningen zijn alle apparaten kalkvrij. Een waterontharder helpt deze staat te behouden, waardoor de levensduur van apparaten verlengd wordt.

  2. Energie-efficiëntie: Kalkaanslag kan de efficiëntie van apparaten zoals boilers en koffiezetapparaten verminderen. Een waterontharder zorgt voor minder kalkaanslag en dus meer energiebesparing.

  3. Zachter Water: Dit zorgt voor een aangenamere huid- en haarbeleving en minder gebruik van zeep en shampoo.

  4. Minder Schoonmaaktijd: Kalkvrij water betekent minder tijd besteed aan het schoonmaken van kalkaanslag in badkamers en keukens.

  5. Lange Termijn Kostenbesparing: Minder reparaties en vervanging van apparaten leidt tot kostenbesparing op lange termijn.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

Land van 't Hoff is een toonbeeld van duurzaam wonen. De woningen zijn niet alleen energiezuinig en gasloos, maar ook uitgerust met zonnepanelen en systemen voor warmteterugwinning uit douchewater. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheid door het verminderen van het energieverbruik van huishoudelijke apparaten en het verlengen van hun levensduur.


Collectief Voordeel met de Buren

Een unieke kans in Land van 't Hoff is het collectieve voordeel op waterontharders. Bewoners kunnen genieten van significante kortingen tot wel €300,- door zich als groep in te schrijven. Dit voordeel groeit naarmate meer buren zich aansluiten. Deel deze kans in de wijk-groepsapp, bespreek het met de buren of breng het ter sprake tijdens buurtborrels.


Waterontharder in Zwijndrecht

In Zwijndrecht, zoals in vele regio's in Nederland, bevat het water kalk. Dit varieert per regio. Een waterontharder is de beste oplossing om apparaten kalkvrij te houden en te genieten van zachter water, wat bijdraagt aan een comfortabeler huishouden.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Geïnteresseerd in de collectieve aanbieding voor een waterontharder? Laat uw gegevens achter en sluit u aan bij de

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

6

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page