top of page

Nieuwbouw Land Van Essche Strijen

Welkom in het Land Van Essche, een unieke nieuwbouwwijk in Strijen die modern wonen combineert met de charme van landelijk leven. Dit project, ontwikkeld door Bowonen en verkocht door Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars, biedt een scala aan energiezuinige woningen met een jaren '30 architectuur, gelegen op slechts vijf minuten loopafstand van het hart van Strijen.

Ontdek de nieuwbouwwijk Het Land Van Essche

Ontdek de prachtige nieuwbouwwijk Het Land Van Essche in Strijen, een project waar de expertise van bowonen als projectontwikkelaar en de verkoopexpertise van Ooms Veldhoen & Romeijn Makelaars samenkomen. Deze wijk valt op door zijn diverse woningtypen en unieke woonsferen, zoals 'Wonen aan de statige laan', 'Wonen aan het water' en 'Wonen aan het groen'. Met een aanbod van 155 energieneutrale woningen, variërend van appartementen tot royale gezinswoningen, voldoet elke woning aan de moderne eisen van comfort en duurzaamheid. De ontwikkeling van Het Land Van Essche is zorgvuldig gepland in verschillende fases, met Fase 1 die nu in de verkoop is. Dit initiatief biedt een unieke kans om deel uit te maken van een levendige en duurzame gemeenschap, zorgvuldig tot stand gebracht door Bowonen en vakkundig gepresenteerd door Ooms makelaars.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Verlengde levensduur van huishoudelijke apparaten: Nieuwbouwwoningen zijn vaak voorzien van de nieuwste huishoudelijke technologieën. Een waterontharder helpt kalkaanslag te voorkomen, waardoor deze apparaten langer meegaan.

  2. Minder energieverbruik: Apparaten werken efficiënter zonder de belemmering van kalk, wat leidt tot een verlaging van de energierekening.

  3. Softere huid en glanzender haar: Zacht water kan helpen huidirritaties te verminderen en laat haar glanzender achter.

  4. Minder schoonmaakmiddelen nodig: Met zacht water zijn er minder schoonmaakproducten nodig om zeepresten en kalkaanslag te verwijderen, wat zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk is.

  5. Behoud van de waarde van uw woning: Door de leidingen kalkvrij te houden, blijft de waterkwaliteit in uw huis optimaal, wat bijdraagt aan het onderhoud en de waarde van uw woning.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Het Land Van Essche zet in op duurzaam wonen, met energieneutrale woningen die minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. De integratie van een waterontharder draagt bij aan deze visie door het watergebruik efficiënter te maken en de levensduur van watergerelateerde apparatuur te verlengen, wat resulteert in een lagere milieu-impact en kostenbesparingen op lange termijn.


Collectief voordeel met de buren

De bewoners van Het Land Van Essche kunnen profiteren van een uniek collectief voordeel bij de aanschaf van een waterontharder. Door als gemeenschap samen te komen, kunnen kortingen oplopen tot €300 per huishouden. Dit initiatief bevordert niet alleen de onderlinge banden binnen de wijk maar draagt ook bij aan een duurzame leefomgeving voor iedereen.


Waterontharder in Strijen

Ongeacht waar u woont in Nederland, kalk in het water kan een uitdaging vormen. Strijen is geen uitzondering, en de beste oplossing hiervoor is een waterontharder. Dit systeem zorgt niet alleen voor een langere levensduur van uw apparaten en leidingen maar draagt ook bij aan een gezondere, meer comfortabele leefomgeving.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Geïnteresseerd in het collectieve voordeel voor de aanschaf van een waterontharder in het Land Van Essche? Laat uw gegevens achter en sluit u aan bij de groeiende groep bewoners die kiest voor zacht water. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting per huishouden. Dit is uw kans om bij te dragen aan een duurzame, comfortabele woonomgeving en tegelijkertijd te besparen op lange termijn kosten

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

3

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page