top of page

Nieuwbouw Livingstone Park Gouda

Welkom bij Livingstone Park, een veelbelovende nieuwbouwwijk in het hart van Gouda. Deze wijk belooft een harmonieuze mix van modern wooncomfort en respect voor historische charme. Ontworpen door BBHD Architecten en gerealiseerd door Janssen de Jong Projectontwikkeling, staat Livingstone Park klaar om een nieuwe dimensie te geven aan stijlvol wonen.

Ontdek de nieuwbouwwijk Livingstone Park

Livingstone Park onderscheidt zich door zijn unieke ligging en architectuur. De wijk, gelegen aan de historische Bloemendaalseweg, verbindt het stadshart van Gouda met het idyllische platteland. Het project kent een diversiteit aan woningtypen - van rijwoningen tot vrijstaande woningen en een kleinschalig appartementengebouw. Elk huis draagt bij aan een esthetisch geheel, met rode bakstenen en charmante dwarskappen. De verkoop van deze prachtige woningen wordt vakkundig begeleid door verkoopmakelaar BijViaVesta, onder de vleugels van projectontwikkelaar JJPO.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Langere Levensduur Huishoudelijke Apparaten: Nieuwe woningen betekenen nieuwe apparatuur. Een waterontharder zorgt ervoor dat deze apparaten langer meegaan door kalkaanslag te voorkomen.

  2. Verbeterde Waterkwaliteit: Geniet van zachter water, wat beter is voor je huid en haar.

  3. Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot lagere energiekosten.

  4. Minder Schoonmaakmiddelen Nodig: Zacht water betekent minder zeep en schoonmaakmiddelen nodig voor dezelfde schoonmaakresultaten.

  5. Behoud van Nieuwe Woningkwaliteit: Bescherm je sanitair en kranen tegen kalk, waardoor je nieuwe huis langer nieuw blijft.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Livingstone Park is een toonbeeld van duurzaamheid. Met gasloze woningen, individuele bodemwarmtepompinstallaties, en uitstekende isolatie, zijn deze woningen ontworpen voor een minimale ecologische voetafdruk. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheidsvisie door het energieverbruik van huishoudelijke apparaten te verminderen en de levensduur te verlengen.


Collectief voordeel met de buren

Als bewoners van Livingstone Park kunt u profiteren van een uniek collectief voordeel. Door samen met uw buren een waterontharder aan te schaffen, kunnen kortingen oplopen tot €300 per huishouden. Deel deze mogelijkheid in de wijkapp of bespreek het tijdens buurtbijeenkomsten, en geniet samen van de voordelen.


Waterontharder in Gouda

In Gouda, net als in de rest van Nederland, bevat het leidingwater kalk. Het kalkgehalte varieert per regio, maar de beste manier om dit aan te pakken is met een waterontharder. Deze oplossing biedt u niet alleen comfort in uw nieuwe woning, maar draagt ook bij aan duurzaamheid en efficiëntie.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u geïnteresseerd in het collectieve voordeel van een waterontharder? Laat hieronder uw gegevens achter. Hoe meer buren zich inschrijven, hoe groter de korting voor elk huishouden.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

Formulier invullen

6

Geïnteresseerd

1

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page