top of page

Nieuwbouw Loft Erasmusveld Den Haag

Welkom in Loft Erasmusveld, een prachtige nieuwe residentie in Den Haag, waar comfort en moderne architectuur samenkomen te midden van een natuurrijke omgeving. Fase 3 van deze ontwikkeling biedt een verscheidenheid aan comfortabele eengezinswoningen, perfect voor zij die een eigentijdse levensstijl willen combineren met de rust van de natuur.

Ontdek de nieuwbouwwijk Erasmusveld in Den Haag

Duurzaamheid in Erasmusveld Den Haag

In Erasmusveld staat duurzaam leven centraal. De wijk is zorgvuldig gepland met aandacht voor groene ruimtes, energie-efficiënte bouw en een gezonde leefomgeving. Huizen zijn gebouwd met duurzame materialen en voorzien van innovaties die niet alleen het milieu ten goede komen, maar ook de energierekening van de bewoners verlagen.


Waterontharder Erasmusveld in Den Haag

Hard water is een bekend probleem in veel Nederlandse huishoudens, en Erasmusveld is geen uitzondering. Maar hier biedt de wijk een slimme oplossing: een waterontharder voor elke woning. Dit systeem verwijdert mineralen die water hard maken, waardoor apparaten efficiënter werken en langer meegaan.


Collectieve aanbieding

In Erasmusveld hebben bewoners de unieke kans om te profiteren van een collectieve aanbieding voor waterontharders. Deze groepsaankoop maakt het mogelijk om tegen een gereduceerd tarief een waterontharder te installeren, waardoor het niet alleen een verstandige keuze is voor de portemonnee, maar ook voor het wooncomfort.


Waterontharder Den Haag

Deze collectieve aanbieding is niet alleen beperkt tot Erasmusveld. Wij breiden deze kans uit naar alle inwoners van Den Haag die hun levenskwaliteit willen verhogen en hun huishoudelijke apparaten willen beschermen. Sluit je aan bij de beweging naar zachter water en een duurzamere toekomst.


Erasmusveld staat voor een toekomst waarin duurzaamheid en comfort hand in hand gaan. Met de toevoeging van waterontharders in elk huis, zet de wijk een stap verder in het bieden van een optimaal leefklimaat. Neem vandaag nog contact op met onze makelaar om jouw plek in deze vooruitstrevende wijk te verzekeren.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

20

Geïnteresseerd

16

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page