top of page

Nieuwbouw Nieuw Boekhorst Voorhout

Welkom in Nieuw Boekhorst, een levendige nieuwbouwwijk in Voorhout die een perfecte balans biedt tussen moderne leefruimtes en natuurlijke schoonheid. Ontwikkeld door Heijmans en aangeboden door verkoopmakelaar Alpina, brengt dit project een unieke leefervaring voor jong en oud.

Ontdek de nieuwbouwwijk Nieuw Boekhorst

Nieuw Boekhorst, een project ontwikkeld door Heijmans, is een toonbeeld van moderne stedenbouw die harmonieus samengaat met de natuur. Deze nieuwbouwwijk, gelegen naast Noordwijk en vlakbij het strand, biedt een breed scala aan woningen: van betaalbare starterswoningen tot luxe twee-onder-een-kapwoningen en vrije kavels. Heijmans, bekend om hun focus op duurzaamheid en innovatie, heeft Nieuw Boekhorst ontworpen met de visie om een gemeenschap te creëren waarin bewoners dicht bij de natuur kunnen leven met alle moderne gemakken binnen handbereik.

Verkoopmakelaar Alpina speelt een cruciale rol in het realiseren van de droom van vele huizenkopers in Nieuw Boekhorst. Met hun diepgaande kennis van de vastgoedmarkt en toewijding aan klanttevredenheid, zorgt Alpina ervoor dat toekomstige bewoners de woning vinden die perfect bij hun levensstijl past. Hun expertise in de markt en nauwe samenwerking met Heijmans garanderen dat elke fase van het project naadloos verloopt, van de eerste ontwerpen tot de uiteindelijke realisatie van deze prachtige nieuwe wijk.


Voordelen van een waterontharder in een nieuwbouwwijk

  1. Langer behoud van apparatuur: In nieuwbouwwoningen zijn alle apparaten nieuw en kalkvrij. Een waterontharder helpt om deze staat te behouden, waardoor apparaten langer meegaan.

  2. Energiebesparing: Minder kalkaanslag betekent dat apparaten efficiënter werken, wat leidt tot energiebesparing.

  3. Verbeterde waterkwaliteit: Zacht water is beter voor de huid en kan helpen bij het verminderen van huidproblemen.

  4. Kostenbesparing: Minder kalkaanslag resulteert in minder onderhouds- en reparatiekosten.

  5. Milieuvriendelijk: Minder zeep en reinigingsmiddelen nodig, wat goed is voor het milieu.


Duurzaamheid in nieuwbouwwoning

Nieuw Boekhorst heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan, met groene initiatieven zoals streekeigen beplanting en waterbeheersystemen. Een waterontharder draagt bij aan deze visie door het verminderen van chemische afvoer en energieverbruik.


Collectief voordeel met de buren

Als bewoner van Nieuw Boekhorst kunt u profiteren van collectieve kortingen op waterontharders. Door samen te werken met uw buren, kunt u kortingen tot €300,- realiseren. Deel deze kans in de buurtgroepsapp of tijdens de buurtborrel om het maximale voordeel te behalen.


Waterontharder in Voorhout

In Voorhout, net als in veel regio's in Nederland, is het water hard. Een waterontharder in uw nieuwe woning in Nieuw Boekhorst kan de levensduur van uw apparaten verlengen en bijdragen aan een duurzamere levensstijl.


Inschrijven voor collectieve voordeel?

Bent u geïnteresseerd in het gezamenlijk aanschaffen van een waterontharder? Laat hieronder uw gegevens achter. Hoe groter de groep, hoe hoger de korting per huishouden.


Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

1

Geïnteresseerd

0

Gekocht

0

Geplaatst

bottom of page