top of page

Nieuwbouw Nieuw Kralingen Rotterdam

Welkom in Nieuw Kralingen, een frisse wind in het hart van Rotterdam. Dit project belichaamt een unieke symbiose van stedelijke elegantie en natuurlijke charme. Gelegen aan de rand van het idyllische Kralingse Bos, belooft Nieuw Kralingen zijn bewoners een levensstijl waar stad en natuur harmonieus samensmelten.

Ontdek de nieuwbouwwijk Nieuw Kralingen

Nieuw Kralingen is niet zomaar een woonwijk; het is een canvas van diversiteit en architectonische finesse. Het project, een samenwerking tussen ERA Contour als projectontwikkelaar en Kettner als verkoopmakelaar, weerspiegelt een mix van verschillende ontwerpstijlen. Van luxe stadswoningen tot urban villa’s, elk huis is een toonbeeld van uniekheid en stijl, verrijkt met grote raampartijen en aandacht voor detail.


Voordelen van een Waterontharder in Nieuw Kralingen

  1. Bescherming van Huishoudelijke Apparaten: Nieuwbouwwoningen zoals die in Nieuw Kralingen zijn uitgerust met moderne apparatuur die gevoelig is voor kalkaanslag. Een waterontharder zorgt voor een langere levensduur van deze apparaten.

  2. Verbeterde Waterkwaliteit: Geniet van zachter water voor een betere huid- en haarverzorging.

  3. Energiebesparing: Apparaten werken efficiënter zonder kalkaanslag, wat leidt tot lagere energiekosten.

  4. Duurzaamheid: Draagt bij aan een milieuvriendelijker huishouden door minder zeep- en reinigingsmiddelengebruik.

  5. Comfort en Gemak: Verminderde kalkaanslag betekent minder schoonmaakwerk en meer tijd om van uw nieuwe huis te genieten.


Duurzaamheid in Nieuwbouwwoning

Nieuw Kralingen zet sterk in op duurzaamheid. Met gasloze woningen en zonnepanelen loopt de wijk voorop in milieuvriendelijk wonen. Een waterontharder draagt bij aan deze duurzaamheidsmissie door het verminderen van chemisch afval en energieverbruik.


Collectief Voordeel met de Buren

In Nieuw Kralingen geloven we in de kracht van gemeenschap. Door collectief een waterontharder aan te schaffen, genieten bewoners van aanzienlijke kortingen. Deel het idee in de buurtgroepsapp of tijdens de buurtborrel, en zie hoe de korting oploopt tot wel €300 per huishouden!


Waterontharder in Rotterdam

Rotterdam, een dynamische stad, kent variërende waterhardheid. Een waterontharder in uw woning in Nieuw Kralingen garandeert overal in de stad zacht en zuiver water, essentieel voor een comfortabele en duurzame levensstijl.


Inschrijven voor Collectieve Voordeel?

Geïnteresseerd in de collectieve aankoop van een waterontharder? Laat hieronder uw gegevens achter. Hoe meer buren meedoen, hoe groter de besparing voor iedereen.

Aantal geïnteresseerde in een Waterontharder

14

Geïnteresseerd

Gekocht

Geplaatst

bottom of page